Fri frakt (hemleverans 149 kr) Öppet köp i 14 dagar

BAUER MATBORD 

Stilrent, ovalt bord med pelarben i halvmåne-form. Bordet har en toppskiva i ekfaner och fötterna är panelklädda i ekfanér med stomme i MDF. En möbel som passar hemma hos de allra flesta. Kombinera med några stilfulla matstolar för en komplett look. Bordet kan förlängas med medföljande iläggsskiva.

Våra Bauer bord kommer i storlekarna 220+50 och 250+50. Färgerna som går att välja emellan är svartbetsad, brunbetsad, vitoljad och oljad ek. 

BAUER MATBORD SVARTBETSAD

BAUER MATBORD OLJAD EK

SKÖTSELRÅD

  • För att ta hand om ditt bord på bästa sätt så rekommenderar vi att du innan användning oljar in det med träolja.
  • Du bör sedan olja in ytan kontinuerligt efter behöv, ungefär 2-4 gånger per år. Det brukar kännas på ytan när den är i behov av att oljas in igen.
  • Om du vill få ditt bord ännu lite mer motståndskraftigt så rekommenderar vi att du använder dig utav Spray Wax.
  • Sprayvaxet förhindra att vätska och smuts tränger ner i ytan, så att du kan få lite längre tid på dig att torka upp om olyckan skulle vara framme. Observera att detta inte gör ytan helt resistent. Det hjälper inte mot vatten som blir liggandes under en längre tid, värme från tex kastrull eller fukt från kondens av tex mjölkpaket trots att den är vaxad.
  • Skulle det vara så att fläckar olyckligtvis uppstått så kan du slipa super försiktigt med ett fint sandpapper (vi rekommenderar P180) och sedan olja in ytan på nytt. Avsluta med sprayvax om du vill att ytan ska bli något mer motståndskraftig.
  • Använd underlägg för glas samt tallrikar

BAUER MATBORD VITOLJAD EK

BAUER MATBORD BRUNBETSAD

Du har tidigare tittat på

Alltid på Sleepo!

Fri frakt (hemleverans 149 kr)
Sleepo erbjuder fri frakt (hemleverans 149 kr)
Öppet köp i 14 dagar
Sleepo erbjuder öppet köp i 14 dagar
;