Fri frakt (hemleverans 149 kr) Öppet köp i 14 dagar

Fyrkantigt bord

En fördel med ett  kvadratiskt bord är att det skapar en behaglig symmetri och kan lätt placeras mot en vägg samt anpassas till rummets form. Kvadratiska bord kan även ofta förlängas med iläggs-, och tilläggsskivor för den stora familjen eller speciella tillställningar. Fyrkantiga bord är vanligtvis relativt små – perfekt för dig med färre kvadratmeter.

Fyrkantigt bord - en modern och stilren möbel

Ett fyrkantigt bord är en möbel som passar perfekt för en modern och stilren inredning. Med sin raka och enkla design kan ett fyrkantigt bord vara en perfekt bas för en minimalistisk inredning, men kan också ge en fin kontrast mot mer klassiska eller bohemiska inredningsstilar.

Funktionella fyrkantiga bord för olika rum

Det finns många olika typer av fyrkantiga bord att välja mellan, beroende på vilket rum de ska placeras i och vilken funktion de ska ha. Ett mindre fyrkantigt bord kan fungera som ett sidobord i vardagsrummet, medan ett större fyrkantigt bord kan användas som matbord i köket eller som skrivbord på kontoret.

För att hitta det perfekta fyrkantiga bordet för ditt hem är det viktigt att tänka på vilken stil du vill ha och vilken funktion bordet ska ha. Tänk på vilka material som passar in med resten av inredningen och vilken storlek som är lämplig för rummet.

Fördelar med fyrkantiga bord

Ett fyrkantigt bord har flera fördelar. För det första är det en flexibel möbel som kan användas i olika rum och på olika sätt. För det andra är det en stilren möbel som passar in i många olika inredningsstilar. För det tredje är ett fyrkantigt bord en enkel och funktionell möbel som är lätt att använda och underhålla.

Köp ditt fyrkantiga bord hos Sleepo

Om du är på jakt efter ett fyrkantigt bord av hög kvalitet och med en stilren design, så har du kommit rätt. Hos Sleepo hittar du ett brett utbud av fyrkantiga bord från kända varumärken.

Vi har fyrkantiga bord i olika storlekar, material och utföranden, så oavsett vilken stil du har på din inredning, så hittar du garanterat ett bord som passar perfekt.

Frågor? Kontakta vår kundservice

Om du har några frågor eller funderingar kring våra fyrkantiga bord eller någon annan möbel i vårt sortiment, så är du alltid välkommen att kontakta vår kundservice. Du når oss på telefonnummer 08-20 87 70 eller via e-post på info@sleepo.se.

Du har tidigare tittat på

Alltid på Sleepo!

Fri frakt (hemleverans 149 kr)
Sleepo erbjuder fri frakt (hemleverans 149 kr)
Öppet köp i 14 dagar
Sleepo erbjuder öppet köp i 14 dagar
;