Fri frakt (hemleverans 149 kr) Öppet köp i 14 dagar

travertin bord

 

Travertin bord - Tidlösa möbler för ditt hem

Travertin bord är en stilren och elegant möbel som passar perfekt in i ditt hem. Med sin naturliga skönhet och tidlösa design blir travertin bord en vacker inredningsdetalj som kommer att ge rummet en exklusiv touch.

Varför välja ett travertin bord?

Travertin är en typ av kalksten som bildas av kalciumkarbonat och är känd för sin unika och vackra struktur. Denna natursten är inte bara hållbar och slitstark, utan ger också en känsla av lyx och elegans till ditt hem. Ett travertin bord blir en vacker och praktisk möbel som passar både i vardagsrummet och utomhus på terrassen.

Fördelar med travertin bord

Det finns många fördelar med att välja ett travertin bord till ditt hem. För det första är det ett hållbart material som kommer att hålla i många år framöver. Dess naturliga skönhet gör att det passar in i olika inredningsstilar och ger en elegant touch till rummet.

Travertin är också ett tåligt material som tål temperaturförändringar och fuktighet, vilket gör det perfekt för användning både inomhus och utomhus. Du kan placera ditt travertin bord i trädgården eller på terrassen utan att behöva oroa dig för att det ska skadas av väder och vind.

Hur vårda ditt travertin bord

För att hålla ditt travertin bord i bästa skick är det viktigt att ta hand om det på rätt sätt. Travertin är naturligt poröst och kan lätt bli fläckigt eller repigt om det inte sköts ordentligt.

För att undvika fläckar bör du se till att torka bort eventuella spill omedelbart. Använd en mjuk trasa och mild tvållösning för att rengöra bordet regelbundet. Undvik att använda starka kemikalier eller slipande rengöringsmedel som kan skada ytan på travertinet.

Var kan du köpa ett travertin bord?

Hos Sleepo hittar du ett brett utbud av travertin bord i olika storlekar och utföranden. Vi erbjuder högkvalitativa möbler till konkurrenskraftiga priser, och vårt sortiment inkluderar även andra möbler och inredningsdetaljer för att skapa en enhetlig och stilren inredning i ditt hem.

Vi är stolta över att kunna erbjuda snabb leverans och en pålitlig kundservice. Om du har några frågor eller behöver hjälp med att välja rätt travertin bord är du välkommen att kontakta vår kundeservice på telefon: +468208770 eller via e-post: info@sleepo.se

Välkommen till Sleepo - din partner för stilrena och eleganta möbler!

Du har tidigare tittat på

Alltid på Sleepo!

Fri frakt (hemleverans 149 kr)
Sleepo erbjuder fri frakt (hemleverans 149 kr)
Öppet köp i 14 dagar
Sleepo erbjuder öppet köp i 14 dagar
;