Fri frakt (hemleverans 149 kr) Öppet köp i 14 dagar

Valnötsbord

Valnöt är ett relativt exklusivt träslag som ger en lyxig känsla i hemmet. Materialet är robust och hållbart med vanligtvis en mörkare nyans. Då valnöt är ett dyrare material används ofta valnötsfaner på valnötsbord då detta ger ett lägre pris.

Valnötsbord - En tidlös favorit

Valnötsbord är en tidlös favorit inom möbelvärlden. Med sin djupa, rika färg och naturliga ådring är valnöt en av de mest eftertraktade träslagen när det kommer till bordstillverkning. Det finns ett brett utbud av valnötsbord på marknaden, från moderna och minimalistiska till rustika och traditionella. Oavsett vilken stil du föredrar så kan ett valnötsbord vara en fantastisk investering för ditt hem.

Varför välja ett valnötsbord?

Det finns flera anledningar till varför du bör välja ett valnötsbord. För det första är valnöt ett av de mest slitstarka träslagen som finns tillgängliga. Detta innebär att ditt valnötsbord kommer att hålla i många år framöver, även med daglig användning. För det andra har valnöt en naturlig skönhet som gör att det passar väl in i många olika typer av inredningsstilar. Och slutligen är valnötsbord en investering i stil och kvalitet som kan höja värdet på ditt hem.

Valnötsbord i olika stilar

Det finns valnötsbord att tillgå i en mängd olika stilar, från moderna och minimalistiska till rustika och traditionella. Moderna valnötsbord är ofta enkla i sin design och har rena linjer, medan rustika valnötsbord kan ha mer detaljerad design och en mer antik look. Vilken stil du väljer beror på din personliga smak och inredningsstil. Ett valnötsbord kan vara en fantastisk investering i stil och kvalitet som du kan njuta av i många år framöver.

Hur man vårdar sitt valnötsbord

För att hålla ditt valnötsbord i toppskick är det viktigt att du vårdar det ordentligt. För det första är det viktigt att skydda bordet från direkt solljus, värme och fuktighet. Använd alltid en mjuk trasa när du rengör ditt valnötsbord och undvik starka rengöringsmedel som kan skada träet. Ett annat tips är att använda en träolja eller vax för att bevara träets naturliga glans och skydda det från fläckar och repor.

Hitta ditt valnötsbord hos Sleepo

Hos Sleepo hittar du ett brett utbud av valnötsbord i olika stilar och storlekar. Vi erbjuder snabba leveranser och 14 dagars öppet köp. Om du har några frågor eller funderingar är du välkommen att kontakta vår kundservice på telefon 08-20 87 70 eller via e-post på info@sleepo.se.

Investera i stil och kvalitet med ett valnötsbord från Sleepo idag!

Alltid på Sleepo!

Fri frakt (hemleverans 149 kr)
Sleepo erbjuder fri frakt (hemleverans 149 kr)
Öppet köp i 14 dagar
Sleepo erbjuder öppet köp i 14 dagar
;