Fri frakt (hemleverans 149 kr) Öppet köp i 14 dagar

Glasbord

Glasbord är en tidlös och elegant möbel som passar in i många olika inredningsstilar. Med sin moderna och stilrena design är glasbord en populär möbel som ger en känsla av rymd och elegans till ditt hem.

Glasbord - Eleganta och moderna möbelstilar

Glasbord är en tidlös och elegant möbel som passar in i många olika inredningsstilar. Med sin moderna och stilrena design är glasbord en populär möbel som ger en känsla av rymd och elegans till ditt hem.

Fördelar med glasbord

Ett glasbord är en mycket praktisk möbel då det är lätt att rengöra och underhålla. Dessutom ger glaset en känsla av rymd och ljus, vilket gör att rummet känns större och mer öppet. Glasbord finns i många olika storlekar och former, vilket gör det lätt att hitta en modell som passar dina behov och din inredningsstil.

Inredningsstilar som passar med glasbord

Glasbord passar bra in i en modern och minimalistisk inredning, där färger och mönster hålls till ett minimum. Det fungerar också bra som en kontrast till mer traditionella möbler och kan användas för att skapa en intressant mix av nya och gamla stilar i ditt hem.

Glasbord - Tips för att välja rätt modell

När du väljer ett glasbord är det viktigt att tänka på dess storlek och form. Om du har ett mindre rum kan ett runt glasbord vara ett bättre val än en fyrkantig modell, eftersom det tar upp mindre plats. Om du har en stor öppen yta att fylla kan du överväga att köpa ett större glasbord som kan fungera som en central punkt i rummet.

Köp glasbord online på Sleepo.se

Glasbord är en tidlös och elegant möbel som passar in i många olika inredningsstilar. Det är lätt att rengöra och underhålla samt ger en känsla av rymd och elegans till ditt hem. Det finns många olika modeller och storlekar att välja mellan, så det är enkelt att hitta en som passar dina behov och din inredningsstil. Titta på vår hemsida för att hitta ett stort utbud av glasbord.

Frågor?

Har du några frågor eller funderingar kring våra glasbord? Tveka inte att kontakta vår kundservice på telefon: 08-20 87 70 eller via e-post: info@sleepo.se. Vi hjälper dig gärna med alla dina frågor.

Du har tidigare tittat på

Alltid på Sleepo!

Fri frakt (hemleverans 149 kr)
Sleepo erbjuder fri frakt (hemleverans 149 kr)
Öppet köp i 14 dagar
Sleepo erbjuder öppet köp i 14 dagar
;