Fri frakt (hemleverans 149 kr) Öppet köp i 14 dagar

Klaffbord

Är du ute efter ett klaffbord har du hamnat rätt. Hos oss på Sleepo hittar du klaffbord i olika storlekar, färger och prisklasser. Spana in vårt sortiment av klaffbord för att hitta din favorit! 

Spana in vårt sortiment av klaffbord

Är du ute efter ett klaffbord har du hamnat rätt. Hos oss på Sleepo hittar du klaffbord i olika storlekar, färger och prisklasser. Spana in vårt sortiment av klaffbord för att hitta din favorit! 

Hemmets mittpunkt

I många hem är matsalen hemmets mittpunkt. Det är där alla samlas efter en lång dag på jobb och skola. Och det är där man samlar släkten när det vankas kalas eller släktmiddagar. Därför är det viktigt med ett matbord som passar in i livets alla skeden. Ett litet klaffbord är därför perfekt för den som har en begränsad yta. Fördelen med klaffbord är att de kan ta minimalt med plats samtidigt som de kan göras långt så många får plats. Vi hoppas att du hittar ett klaffbord som passar in i ditt hem. 

Klaffbord online på Sleepo

Du hittar klaffbord i ek, vitpigmenterad klaffbord,svart klaffbord och vitt klaffbord. De flesta av våra klaffbord kommer från Rowico Home. Borden från Rowico Home är väl tillverkade och de tål att användas under många år framöver. Ett av Rowicos fokus är arbetet för ett mer hållbart skogsbruk runt om i världen och många av Rowicos matbord är 100% FSC® -certifierade. Vi har även klaffbord från vårt eget varumärke Sleepo Collection. 

Köp ett prisvärt klaffbord!

Vi säljer ett stort antal prisvärda klaffbord med fri frakt på Sleepo, din säng-, och inredningsexpert med över 100 000 nöjda kunder! ✓Fri frakt ✓Öppet köp ✓Snabb leverans

Har du några frågor?

Du är varmt välkommen att kontakta vår kundservice som hjälper dig att hitta rätt klaffbord på telefonnummer: 08-20 87 70 eller besök oss i vårt Showroom på Markvardsgatan 9, som ligger i centrala Stockholm. Här hjälper våra säng-, och inredningsexperter dig med val av rätt klaffbord, varmt välkommen!

Du har tidigare tittat på

Alltid på Sleepo!

Fri frakt (hemleverans 149 kr)
Sleepo erbjuder fri frakt (hemleverans 149 kr)
Öppet köp i 14 dagar
Sleepo erbjuder öppet köp i 14 dagar
;