Fri frakt (hemleverans 149 kr) Öppet köp i 14 dagar

Bord ask

Bord i ask är även det ett populärt material. Askens karaktäristiska drag är dess ljusa färg och hårda kvalitet. Fungerar mycket bra med flera ytbehandlingar så som klarlack och bets.

Bord i ask – en tidlös möbel i hög kvalitet

Att välja rätt bord till sitt hem är inte alltid en lätt uppgift. Det finns många olika faktorer att ta hänsyn till, som stil, storlek och material. Ett bord i ask är dock en tidlös möbel som passar in i de flesta hem och som dessutom håller hög kvalitet.

Varför välja ett bord i ask?

Askträ är känt för sin hållbarhet och styrka, vilket gör det till ett populärt val för möbler som ska användas ofta. Det är även en vacker träsort med en unik ådring som ger bordet en naturlig och elegant känsla.

Ett bord i ask kan dessutom varieras i utseende beroende på vilken behandling som används. Det kan lackas för att behålla sin naturliga färg och struktur, eller bestrykas med en färg för att matcha övriga inredningen.

Bord i ask – en möbel för alla rum

Ett bord i ask passar inte bara i vardagsrummet, utan kan även användas som matbord eller skrivbord. Det finns en mängd olika storlekar och modeller att välja mellan, så att man kan hitta ett bord som passar perfekt till just sitt hem.

En fördel med ett bord i ask är att det är relativt lätt att matcha med andra möbler och inredningsdetaljer. Det passar lika bra ihop med moderna möbler som med mer klassiska eller rustika inredningsstilar.

Köpa bord i ask hos Sleepo

Hos Sleepo hittar du ett brett utbud av bord i ask i olika storlekar och modeller. Vi erbjuder hög kvalitet till konkurrenskraftiga priser, och våra möbler är noga utvalda för att passa in i de flesta hem.

Vi erbjuder även snabb och smidig leverans, samt trygg och säker betalning. Så oavsett om du söker ett matbord, ett skrivbord eller ett soffbord i ask, så kan du hitta det hos oss.

Frågor? Kontakta vår kundservice

Har du frågor eller funderingar kring våra bord i ask, eller behöver du hjälp att hitta rätt möbel till ditt hem? Tveka inte att kontakta vår kundservice på telefonnummer 08-20 87 70 eller via e-post på info@sleepo.se. Vi finns här för att hjälpa dig!

Alltid på Sleepo!

Fri frakt (hemleverans 149 kr)
Sleepo erbjuder fri frakt (hemleverans 149 kr)
Öppet köp i 14 dagar
Sleepo erbjuder öppet köp i 14 dagar
;