Fri frakt (hemleverans 149 kr) Öppet köp i 14 dagar

Ovalt bord

Det ovala bordet är en mix av det rektangulära och det runda. Denna form behåller den praktiska längden hos ett avlångt bord men även de sociala formerna hos ett runt. Ett ovalt bord kan ibland förlängas vilket gör dem perfekta för den större familjen eller gäster. En annan fördel med en oval, samt ett rund, form är de mjuka hörnen som är säkrare för mindre barn då de ej kan slå i skarpa vinklar.

Ovalt bord - En tidlös och elegant möbel

Ett ovalt bord är en klassisk möbel som passar perfekt i de flesta rum och inredningsstilar. Det är en vacker och praktisk lösning för att skapa en inbjudande atmosfär och samtidigt ge utrymme för fler personer att sitta runt bordet.

Varför välja ett ovalt bord?

En av de största fördelarna med ett ovalt bord är att det är en tidlös möbel som passar i de flesta interiörer. Detta beror på dess enkla form och eleganta design. Ovala bord finns i en mängd olika material och stilar, vilket gör det enkelt att hitta en som passar just din smak och ditt hem.

Ytterligare en fördel med ovala bord är att de är mycket praktiska. De ger dig möjlighet att sitta fler personer runt bordet, samtidigt som de tar upp mindre utrymme än ett rektangulärt bord med samma antal sittplatser. Detta gör ovala bord till en utmärkt lösning för mindre rum eller för hem med en öppen planlösning.

Vad ska man tänka på vid köp av ett ovalt bord?

När du väljer ett ovalt bord är det viktigt att ta hänsyn till dess storlek och material. Du vill välja ett bord som passar in i ditt hem och som har tillräckligt med utrymme för de personer som ska använda det. Det är också viktigt att välja ett material som är hållbart och lätt att rengöra, särskilt om du har små barn eller husdjur.

En annan faktor att överväga är stilen på bordet. Ovala bord finns i en mängd olika stilar, från moderna till mer traditionella. Du vill välja en stil som passar in med din inredning och som du kan njuta av under många år framöver.

Var kan man köpa ett ovalt bord?

Sleepo erbjuder ett brett utbud av ovala bord i olika stilar och material. Här kan du hitta allt från moderna glasbord till mer traditionella träbord.

Slutsats

Ett ovalt bord är en tidlös och elegant möbel som passar perfekt i de flesta hem. Det är praktiskt och ger dig möjlighet att sitta fler personer runt bordet samtidigt som det tar upp mindre utrymme än ett rektangulärt bord. Om du är på jakt efter ett ovalt bord, kan du hitta ett brett utbud av högkvalitativa möbler på Sleepo.

Frågor?

Kontakta vår kundservice på tel: 08-20 87 70 eller e-post: info@sleepo.se om du har några frågor eller funderingar kring ditt köp av ett ovalt bord.

Du har tidigare tittat på

Alltid på Sleepo!

Fri frakt (hemleverans 149 kr)
Sleepo erbjuder fri frakt (hemleverans 149 kr)
Öppet köp i 14 dagar
Sleepo erbjuder öppet köp i 14 dagar
;