Fri frakt (hemleverans 149 kr) Öppet köp i 14 dagar

Rektangulärt bord

En fördel med ett rektangulärt bord är att det skapar en behaglig symmetri och kan lätt placeras mot en vägg samt anpassas till rummets form. Ett rektangulärt matbord passar bra till större sällskap då de raka långsidorna erbjuder utrymme för fler sittplatser. Rektangulära bord kan även ofta förlängas med iläggs-, och tilläggsskivor för den stora familjen eller speciella tillställningar.

Rektangulärt bord - perfekt för ditt hem

Ett rektangulärt bord är en klassisk möbel som passar perfekt i de flesta hem. Det är ett praktiskt och funktionellt val för middagar, arbete eller spelkvällar. Det finns många olika stilar att välja mellan, från moderna till mer traditionella utföranden.

Material - Rektangulärt bord

Rektangulära bord kan tillverkas i många olika material, inklusive trä, glas, metall och plast. Träbord är ett populärt val för de som vill ha en mer traditionell look. Glasbord ger en modern känsla och ger ett intryck av rymd i rummet. Metallbord är ett bra val för den som vill ha ett bord som är lätt att rengöra och som är hållbart.

Storlek - Rektangulärt bord

För att välja rätt storlek på ditt rektangulära bord, bör du först mäta utrymmet där bordet kommer att placeras. Det är också viktigt att tänka på hur många personer som kommer att använda bordet regelbundet. Ett bord som är för litet kan göra det svårt att rymma tallrikar, glas och bestick, medan ett bord som är för stort kan göra det svårt att kommunicera över bordet.

Design - Rektangulärt bord

Designen på ditt rektangulära bord kan göra en stor skillnad i utseendet på ditt hem. Vissa bord har en enkel, minimalistisk design medan andra har mer dekorativa detaljer. Du kan också välja mellan olika färger och finishar, inklusive naturliga träfärger, lackerade färger och metalliska finishar.

Prisvärt rektangulärt bord

Priset på ett rektangulärt bord kan variera beroende på storlek, material och design. Du hittar prisvärda bord online på Sleepo.se. Det är viktigt att tänka på att köpa ett kvalitetsbord som kommer att hålla länge istället för att köpa ett billigare alternativ som kan behöva bytas ut efter bara några år.

Ett rektangulärt bord är en populär och praktisk möbel som passar perfekt i de flesta hem. Det finns många olika stilar, material och storlekar att välja mellan. Det är viktigt att tänka på utrymmet där bordet ska placeras, hur många personer som kommer att använda bordet och vilken design som passar bäst med resten av inredningen i ditt hem. Priset kan variera, men det är viktigt att köpa ett kvalitetsbord som kommer att hålla länge.

Har du frågor om våra rektangulära bord? Kontakta vår kundservice på tel: 08-20 87 70 eller e-post: info@sleepo.se

Du har tidigare tittat på

Alltid på Sleepo!

Fri frakt (hemleverans 149 kr)
Sleepo erbjuder fri frakt (hemleverans 149 kr)
Öppet köp i 14 dagar
Sleepo erbjuder öppet köp i 14 dagar
;