Fri frakt (hemleverans 149 kr) Öppet köp i 14 dagar

matbord ek

Om du är ute efter ett matbord i ek har du hamnat helt rätt! Hos oss på Sleepo hittar du ett brett sortiment av matbord i ek i olika utföranden och prisklasser. Vi är säkra på att du kommer att hitta ett matbord i ek som passar ditt hem och inredningsstil. 

Köp ditt matbord i ek online på Sleepo  

Om du är ute efter ett matbord i ek har du hamnat helt rätt! Hos oss på Sleepo hittar du ett brett sortiment av matbord i ek i olika utföranden och prisklasser. Vi är säkra på att du kommer att hitta ett matbord i ek som passar ditt hem och inredningsstil. 

Brett utbud av matbord ek online

Ett matbord i ek ger karaktär och passar in i de flesta hem. Just ek är ett hållbart träslag som håller i flera år framöver om man tar hand om det. För att ekbordet ska hålla så länge som möjligt rekommenderar vi att man behandlar bordet med olja, lack eller bets. 

Missa inte vårt mest sålda matbord i ek som heter Adele. Adele är en serie som finns som både matbord och soffbord. Matbordet finns som runda, ovala och med en utdragbar funktion som gör att bordet är 130Ø men går att utöka så att det blir 50 cm större. Det är enkelt att dra ut så att man får plats med fler stolar, perfekt om man har gäster ofta. 

Är du osäker på vilket bord du vill ha så kan du läsa vår bordsguide som förklarar mer ingående om varje material och behandlingar av bordet. 

Matbord i ek från flera kända varumärken

Vi har ett brett sortiment av matbord, vi har runt matbord, ovalt matbord, utdragbart matbord och rektangulärt matbord i ek. Vad du än är ute efter är vi säkra på att du kommer att hitta det hos oss. Det är vid matbordet man samlas, därför är det viktigt att hitta ett matbord som passar in i just ditt hem. 

Vi har matbord i ek från många kända varumärken som Casø, Design House Stockholm, Hübsch, Rowico Home, Tenzo, Woud samt vårt egna varumärke Sleepo Collection. Komplettera din beställning med våra populära matstolar Coco, Willy eller Evert.  Spana in vårt sortiment av matbord i ek och uppdatera din matplats! 

Fri frakt!

Vi säljer ett stort antal prisvärda matbord ek med fri frakt på Sleepo, din säng-, och inredningsexpert med över 100 000 nöjda kunder! ✓Fri frakt ✓Öppet köp ✓Snabb leverans

Har du funderingar? 

Du är varmt välkommen att kontakta vår kundservice som hjälper dig att hitta rätt matbord i ek på telefonnummer: 08-20 87 70 eller besök oss i vårt Showroom på Markvardsgatan 9, som ligger i centrala Stockholm. Här hjälper våra säng-, och inredningsexperter dig med val av matbord ek, varmt välkommen!

Alltid på Sleepo!

Fri frakt (hemleverans 149 kr)
Sleepo erbjuder fri frakt (hemleverans 149 kr)
Öppet köp i 14 dagar
Sleepo erbjuder öppet köp i 14 dagar
;