Fri frakt (hemleverans 149 kr) Öppet köp i 14 dagar

Matbord vitpigmenterad trä

Att hitta rätt matbord kan vara en utmaning, men med en vitpigmenterad trävariant får du en tidlös klassiker som passar i de flesta hem. Den ljusa färgen gör att bordet känns luftigt och ljust, samtidigt som träets naturliga struktur ger en varm och inbjudande känsla.

Matbord vitpigmenterad trä – en tidlös klassiker

Att hitta rätt matbord kan vara en utmaning, men med en vitpigmenterad trävariant får du en tidlös klassiker som passar i de flesta hem. Den ljusa färgen gör att bordet känns luftigt och ljust, samtidigt som träets naturliga struktur ger en varm och inbjudande känsla.

Varför välja vitpigmenterad trä?

En av fördelarna med vitpigmenterad trä är att det är relativt lätt att matcha med andra möbler och inredningsdetaljer. Den ljusa färgen fungerar lika bra i minimalistiska hem som i mer klassiska eller lantliga miljöer. Dessutom är trä ett hållbart material som åldras vackert och kan hålla i många år framöver.

Så väljer du rätt matbord i vitpigmenterad trä

När du väljer matbord är det viktigt att tänka på storleken och formen. Ett stort bord kan vara praktiskt om du ofta har många gäster, medan ett mindre bord kan passa bättre om du bor ensam eller i en mindre lägenhet. Tänk också på vilken stil du vill ha på bordet – ska det vara enkelt och stilrent eller mer dekorerat och romantiskt?

En annan sak att tänka på är vilket material du vill ha på bordsskivan. Vitpigmenterad trä är en populär variant, men det finns också bord med skivor i glas, laminat eller marmor. Det kan vara bra att tänka på vilket material som passar bäst för din livsstil och dina behov – en glasbordsskiva kan exempelvis vara snygg men kanske mindre praktisk om du har småbarn.

Skötselråd för ditt matbord i vitpigmenterad trä

För att ditt matbord ska hålla länge är det viktigt att du tar hand om det på rätt sätt. En vitpigmenterad träskiva kan vara känslig för fläckar och repor, så se till att skydda ytan med bordstabletter eller dukar vid behov. Torka också alltid av spill och smuts så fort som möjligt för att undvika permanenta fläckar.

För att rengöra bordet kan du använda en mjuk trasa och ljummet vatten, eller en särskild möbelrengöring för trä. Tänk på att inte använda för starka kemikalier eller slipande material som kan skada ytan. Genom att ta hand om ditt matbord på rätt sätt kan du njuta av det i många år framöver.

Har du frågor om våra matbord i vitpigmenterad trä eller behöver hjälp med att välja rätt modell för ditt hem? Tveka inte att kontakta vår kundservice på telefon 08-20 87 70 eller e-post info@sleepo.se så hjälper vi dig gärna.

Du har tidigare tittat på

Alltid på Sleepo!

Fri frakt (hemleverans 149 kr)
Sleepo erbjuder fri frakt (hemleverans 149 kr)
Öppet köp i 14 dagar
Sleepo erbjuder öppet köp i 14 dagar
;