Fri frakt (hemleverans 149 kr) Öppet köp i 14 dagar

vitt matbord

Hos oss på Sleepo hittar du ett brett sortiment av matbord i vitt i olika prisklasser och utföranden. Ett vitt matbord är enkelt att matcha med övrig inredning och passar in i de flesta hem. Vi är säkra på att du kommer att hitta ett vitt matbord som gör din matsal till det bättre. Spana in våra vita matbord nedan. 

Handla ditt matbord i vitt online på Sleepo  

Hos oss på Sleepo hittar du ett brett sortiment av matbord i vitt i olika prisklasser och utföranden. Ett vitt matbord är enkelt att matcha med övrig inredning och passar in i de flesta hem. Vi är säkra på att du kommer att hitta ett vitt matbord som gör din matsal till det bättre.

Brett utbud av matbord i vitt

Vi har runda matbord i vitt, rektangulärt matbord i vitt samt vita marmorbord. Om du bor lite mindre är ett klaffbord det perfekta valet då man enkelt kan göra det större genom att fälla upp ena eller båda sidorna. Matcha ditt nya vita matbord tillsammans med nya matstolar. Våra mest sålda stolar heter Coco, Evert och Willy.

Vi har vita matbord från kända varumärken som Casø, HK Living, Rowico Home, Tenzo, Woud samt vårt eget varumärke Sleepo Collection. 

Är du osäker på vilket bord du vill ha så kan du läsa vår bordsguide som förklarar mer ingående om varje material och behandlingar av bordet.

Fri frakt!

Vi säljer ett stort antal prisvärda matbord i vitt med fri frakt på Sleepo, din säng-, och inredningsexpert med över 100 000 nöjda kunder! ✓Fri frakt ✓Öppet köp ✓Snabb leverans

Har du funderingar? 

Du är varmt välkommen att kontakta vår kundservice som hjälper dig att hitta rätt matbord i vitt på telefonnummer: 08-20 87 70 eller besök oss i vårt Showroom på Markvardsgatan 9, som ligger i centrala Stockholm. Här hjälper våra säng-, och inredningsexperter dig med val av vitt matbord, varmt välkommen!

Du har tidigare tittat på

Alltid på Sleepo!

Fri frakt (hemleverans 149 kr)
Sleepo erbjuder fri frakt (hemleverans 149 kr)
Öppet köp i 14 dagar
Sleepo erbjuder öppet köp i 14 dagar
;