Fri frakt (hemleverans 149 kr) Öppet köp i 14 dagar

Vitt matbord & Vitt köksbord

Hos oss på Sleepo hittar du ett brett sortiment av matbord i vitt i olika prisklasser och utföranden. Ett vitt matbord är enkelt att matcha med övrig inredning och passar in i de flesta hem. Vi är säkra på att du kommer att hitta ett vitt matbord som gör din matsal till det bättre. Spana in våra vita matbord nedan. 

Vitt matbord & vitt köksbord - Perfekt för en ljus och stilren inredning

Ett vitt matbord eller köksbord kan verkligen lyfta upp och förnya ett rum. Det ger en känsla av ljus och rymd samtidigt som det ger en stilren och modern känsla till inredningen. Det finns många olika stilar och modeller att välja mellan när det kommer till vita matbord och köksbord, allt från enkla och minimalistiska till mer rustika varianter.

Välj rätt storlek på ditt vitt matbord eller köksbord

Innan du väljer ett vitt matbord eller köksbord är det viktigt att tänka på storleken. Hur många personer ska bordet rymma? Ska det vara möjligt att förlänga bordet vid behov? Det är också viktigt att tänka på hur stor yta du har tillgänglig i rummet där bordet ska stå. Ett för stort bord kan göra rummet trångt och svårmanövrerat, medan ett för litet bord kan se malplacerat ut.

Materialval för ditt vitt matbord eller köksbord

När det kommer till materialval för ditt vitt matbord eller köksbord finns det många olika alternativ att välja mellan. En vanlig favorit är trä, som ger en varm och naturlig känsla till rummet. Om du vill ha ett mer minimalistiskt utseende kan du istället välja ett bord i glas eller metall. Det är också viktigt att tänka på funktionen av bordet. Om det ska användas flitigt kan det vara en bra idé att välja ett bord med en tålig yta som tål repor och fläckar.

Ett vitt matbord eller köksbord för alla stilar

Ett vitt matbord eller köksbord passar perfekt till en mängd olika stilar och inredningar. För den som gillar en mer minimalistisk och modern stil kan en enkel design med rena linjer vara ett bra val. För en mer rustik och lantlig känsla kan ett bord med ådrad träskiva och enkla ben i metall passa perfekt. Det finns också möjlighet att välja ett vitt bord i kombination med andra material, som till exempel trä och glas, för att skapa en unik och personlig inredning.

Brett utbud av matbord i vitt

Vi har runda matbord i vitt, rektangulärt matbord i vitt samt vita marmorbord. Om du bor lite mindre är ett klaffbord det perfekta valet då man enkelt kan göra det större genom att fälla upp ena eller båda sidorna. Matcha ditt nya vita matbord tillsammans med nya matstolar. Våra mest sålda stolar heter Coco, Evert och Willy.

Vi har vita matbord från kända varumärken som Casø, HK Living, Rowico Home, Tenzo, Woud samt vårt eget varumärke Sleepo Collection. 

Är du osäker på vilket bord du vill ha så kan du läsa vår bordsguide som förklarar mer ingående om varje material och behandlingar av bordet.

Skapa en ljus och luftig känsla med ett vitt matbord

Ett vitt matbord ger en känsla av ljus och luftighet i rummet. Den ljusa färgen reflekterar ljuset och får rummet att kännas större och mer öppet. Det är perfekt för mindre rum eller för att skapa en mer öppen planlösning.

Matcha ditt vitt matbord med rätt stolar

För att skapa en enhetlig inredning är det viktigt att välja rätt stolar till ditt vita matbord. Du kan välja att matcha färgen på stolarna med bordet för en mer enhetlig look eller välja stolar i en kontrasterande färg för att skapa en intressant och dynamisk inredning. Oavsett vilket val du gör kan du vara säker på att ditt vita matbord kommer att vara en tidlös och stilren möbel i ditt hem.

Fri frakt!

Vi säljer ett stort antal prisvärda matbord i vitt med fri frakt på Sleepo, din säng-, och inredningsexpert med över 100 000 nöjda kunder! ✓Fri frakt ✓Öppet köp ✓Snabb leverans

Har du funderingar? 

Du är varmt välkommen att kontakta vår kundservice som hjälper dig att hitta rätt matbord i vitt på telefonnummer: 08-20 87 70 eller besök oss i vårt Showroom på Markvardsgatan 9, som ligger i centrala Stockholm. Här hjälper våra säng-, och inredningsexperter dig med val av vitt matbord, varmt välkommen!

Du har tidigare tittat på

Alltid på Sleepo!

Fri frakt (hemleverans 149 kr)
Sleepo erbjuder fri frakt (hemleverans 149 kr)
Öppet köp i 14 dagar
Sleepo erbjuder öppet köp i 14 dagar
;