Fri frakt (hemleverans 149 kr) Öppet köp i 14 dagar

Ovalt matbord

Med det ett ovalt matbord får du en perfekt mix av alla fördelar som både ett rektangulärt och ett runt bord tillför. Ett ovalt matbord bibehåller de fördelaktiga långsidorna som ett rektangulärt bord har, samtidigt får du ta del av det runda bordets sociala yta. Perfekt för dig som vill duka upp för hela familjen. Hitta ditt nya, ovala matbord hos oss på Sleepo!

Uppdatera matplatsen med ett prisvärt, ovalt matbord från Sleepo

Med ett ovalt matbord får du en perfekt mix av alla fördelar som både ett rektangulärt och ett runt bord tillför. Ett ovalt matbord bibehåller de fördelaktiga långsidorna som ett rektangulärt bord har, samtidigt får du ta del av det runda bordets sociala yta. Perfekt för dig som vill duka upp för hela familjen. Hitta ditt nya, ovala matbord hos oss på Sleepo!

Matcha ett ovalt matbord med stilfulla matstolar

Hos oss på Sleepo hittar du flera olika typer av ovala matbord. Välj mellan ett ovalt matbord med iläggsskiva, ovalt matbord utdragbart samt i olika populära utföranden och material som ovalt matbord valnöt, ovalt matbord svart och ovalt matbord vitt. Passa på att matcha ditt ovala matbord med stilfulla matstolar!

Ett elegant och funktionellt val

Ett ovalt matbord är en perfekt lösning för dig som vill ha en elegant och funktionell inredning i ditt hem. Det ovala bordet ger en mjukare och mer organisk känsla jämfört med de traditionella rektangulära bordet. Med sin unika form passar det ovala matbordet perfekt i de flesta rum och ger en stilfull touch till din inredning.

Skapa en intim atmosfär

Det ovala matbordet är även ett utmärkt val för att skapa en intim atmosfär runt middagsbordet. Den mjuka formen gör att alla runt bordet kan se och prata med varandra på ett enklare sätt. Detta gör att du och dina gäster kan njuta av en mer avslappnad och social middagsupplevelse.

Varierande storlekar och material

Hos Sleepo hittar du ett brett utbud av ovala matbord i olika storlekar och material. Oavsett om du har ett stort eller litet utrymme, så finns det ett ovalt matbord som passar just ditt behov. Välj mellan material som trä, glas eller metall för att skapa den perfekta kombinationen av stil och funktionalitet.

Enkel att anpassa efter din stil

Det ovala matbordet är inte bara praktiskt, det är även enkelt att anpassa efter din personliga stil och smak. Du kan välja mellan olika färger och finishes för att matcha din övriga inredning. Oavsett om du föredrar en modern, minimalistisk stil eller en mer klassisk och rustik look, så finns det ett ovalt matbord som passar perfekt in i din inredning.

Investera i ett ovalt matbord

Ett ovalt matbord är en smart investering för ditt hem. Med sin eleganta och funktionella design kommer det inte bara att förbättra din inredning, det kommer även att göra dina middagsupplevelser mer trevliga och sociala. Hos Sleepo hittar du ett stort utbud av ovala matbord till konkurrenskraftiga priser.

Behöver du tips och råd innan du väljer ditt nya matbord?

Om du har fler frågor eller funderingar om våra ovala matbord är du välkommen att kontakta vår kundtjänst på telefonnummer: 08-20 87 70 för att få tips och råd samt boka in ett besök hos oss på Markvardsgatan 9 som ligger centralt i Stockholm. Här hjälper våra experter dig med val av rätt ovalt matbord, varmt välkommen!

Alltid på Sleepo!

Fri frakt (hemleverans 149 kr)
Sleepo erbjuder fri frakt (hemleverans 149 kr)
Öppet köp i 14 dagar
Sleepo erbjuder öppet köp i 14 dagar
;