Matt Hranek, den bästsäljande författaren till A Man & His Watch, Negroni och andra böcker, har en direkt linje till en viss typ av manlig läsare. Han vet precis vad de gillar, vad de strävar efter och vad som intresserar dem. Och som en sann livsnjutare, särskilt när det gäller mat och dryck, vet han till och med vad hans läsare vill äta: När Matt nyligen postade en selfie med en biff, tog tusentals fans exakt samma bild. Nu är han redo att skapa ett ännu djupare band med sina läsare, både gamla och nya, med sin första kokbok.
A Man & His Kitchen är som en inbjudan till Matts charmiga lantställe, Wm Brown Farm i Upper New York State, för att lära sig laga de över hundra recept han anser vara sina största hits - enkla, raka och framförallt, utsökta rätter som du kan laga för dig själv, din familj och dina vänner. Det finns inget pretentiöst här, inga trender, bara riktigt god klassisk mat som, i slutändan, är det alla vill äta: Lobster Rolls, vinägerbräserade revben, rostkyckling med potatis, gravlax, hackad radicchiosallad med ansjovisvinägrett, Moules Marinières, Paccheri med räkor, American Diner-stil omelett, porcini risotto och den där biffen - två faktiskt, Grilled Rib-Eye Steak for One och Steak au Poivre med persiljesallad. Och tillräckligt med desserter för att ha i bakfickan, inklusive Berry Galette, Flourless Chocolate Cake och anteckningar om vikten av att alltid ha ett lager Klondike Bars i frysen. Boken är inbunden.