• Fri frakt på allt i hela Sverige
  • Öppet köp i 14 dagar


  • Divan- Hörn- & U-soffor

    Använd ditt utrymme på allra bästa sätt genom att inreda ditt vardagsrum med en imponerande divan- hörn- eller U-soffa. Soffan passar perfekt för den som är i behov av många sittplatser och som har mycket med utrymme att utnyttja hemma. Bjud in släkt och vänner och låt dem slå sig ner på soffor i riktigt generösa storlekar.

23 produkter

Många personer får plats i en divansoffa

En soffa kan ge ett helt rum en ny stil. Ett vardagsrum kan enkelt gå från klassiskt till modernt eller romantiskt. En divan- eller hörnsoffa slukar många personer och är samtidigt snyggt.

Med en hörnsoffa får vardagsrummet ett nytt djup och en ny dimension. En u-soffa tar det steget längre - en skön, rymlig sittmöbel som inte bara skapar ett eget område, utan som även avskärmar åt andra hållet för att verkligen skapa en känsla av ett eget, mysigt hörn. Soffan passar perfekt för större, öppna ytor, där rumsavdelare ger en illusion av mer utrymme och flera rum. Samtidigt ger en u-formad soffa gott om plats för gäster, eller för hela familjen inklusive husdjuren. Oavsett vilket, så passar u-soffor in i de flesta stora vardagsrum.

Soffor för alla hem

Om man inte kan, eller inte vill, satsa på en u-soffa, finns hörn- och divansoffor som bra alternativ. De är mindre, men fyller samma funktion och ger gott om sittplatser, samtidigt som sofforna skapar en illusion av ett annat rum mitt i ett stort. Prisvärda divansoffor till bra kvalitet är drömmen, och hos Sleepo hittar du gott om snygga, praktiska divansoffor. Du behöver aldrig välja mellan stil och funktion hos Sleepo, välj och vraka bland vårt stora sortiment för att hitta nästa tillskott till ditt hem oavsett om du behöver något rejält för storfamiljen eller en mindre variant.

Minst lika bra som en stor och rymlig soffa är en soffa med flera funktioner - nämligen en bäddsoffa. Sleepo har ett stort sortiment där du kan hitta precis vad du söker, oavsett vad det är. Vi erbjuder fri frakt och retur, samt även 14 dagars öppet köp och snabb leverans, för att du så snart som möjligt ska få se hur snyggt din nya soffa passar in i ditt hem.