• Fri frakt på allt i hela Sverige
  • Öppet köp i 14 dagar


  • 3-sits soffor

    En 3-sits soffa erbjuder rymligheten av en större soffa men som samtidigt inte tar upp allt för mycket med plats. Här har vi samlat en trendig blandning av stilrena soffor i en rad olika kvaliteter och utföranden. Kika här för att hitta soffan som blir den perfekta mittpunkten i ditt vardagsrum.

  • 3-sits soffor
48 produkter

3-sitssoffa

En 3-sitssoffa passar både det lilla och lite större hushållet. Här finns soffor för alla smaker. Vare sig du letar efter det trendigaste eller det mest bekväma alternativet, hittar du det hos oss.

3-sitssoffa till ditt hem

Soffan är ofta den största möbeln i ett vardagsrum och kan bli iögonfallande, därför är det viktigt att välja den 3-sitssoffa som du trivs med. Kanske är en bekväm divansoffa rätt för dig? Då har vi flera olika modeller i neutrala färger. Många av divansofforna är vändbara och har tvättbar tygklädsel vilket gör dem lätta att anpassa efter ditt hem. Vi erbjuder också moderna soffor i allt från grått och beige till blått och rosa. Om det inte faller dig i smaken, kanske en soffa som har en retrokänsla passar bättre? Vi har flera modeller inspirerade av tidigare årtiondens formgivning. Många av våra modeller är tillverkade i massivt trä och har en klädsel i bomull eller konstfibertyg.

Soffan som passar dig

Vi erbjuder soffor i många olika färger och med olika formspråk för att du ska kunna hitta en 3-sitssoffa till just ditt hem. Flera av sofforna i vårt sortiment kommer med tillval som fotpall och nackstöd för en bekvämare upplevelse, många kan också impregneras för bättre hållbarhet och lättare rengöring. Vi erbjuder soffor från olika tillverkare som också tillverkar snygga möbler och inredningsdetaljer du lätt kan matcha med din nya soffa. Du hittar allt från stolar och skåp till lampor, plädar och mattor. Att köpa produkter ur samma serie är ett säkert kort om du vill att inredningen ska vara enhetlig, men att blanda färg och form kan liva upp ett rum.

En ny soffa gör inte bara skillnad i form av en bekvämare vardag, du kan faktiskt förändra rummet med en soffa. Moderna soffor ger ofta ett luftig intryck men tänk också på att välja den färg du trivs med. Med en 3-sitssoffa från oss kan ditt vardagsrum kännas som nytt igen och du kan se fram emot många härliga kvällar till både vardag och fest.