Fri frakt (hemleverans 149 kr) Öppet köp i 14 dagar

Vitt Runt matbord

Det finns många fördelar med att välja ett vitt runt matbord. Det tar mindre plats än de med rektangulära eller fyrkantiga former och passar därför perfekt för den som har en lite mindre yta att placera sitt matbord på. Dessutom får du med ett runt bord en härlig stämning samt en känsla av gemenskap då alla runt bordet kan enkelt se och prata med varandra. Hitta ditt nya, vita runda matbord hos oss på Sleepo!

Uppdatera matplatsen med ett prisvärt, vitt runt matbord från Sleepo

Det finns många fördelar med att välja ett vitt runt matbord. Det tar mindre plats än de med rektangulära eller fyrkantiga former och passar därför perfekt för den som har en lite mindre yta att placera sitt matbord på. Dessutom får du med ett runt bord en härlig stämning samt en känsla av gemenskap då alla runt bordet kan enkelt se och prata med varandra. Komplettera med en rund matta om så ramar du in ditt runda bordet på ett snyggt sätt. Vill du ha det runda bordets fördelar men behöver fler sittplatser är ett ovalt matbord en perfekt mix av alla fördelar som både ett rektangulärt och ett runt matbord tillför. Ett ovalt matbord bibehåller de fördelaktiga långsidorna som ett rektangulärt matbord har, samtidigt får du ta del av det runda bordets sociala yta.  Hitta ditt nya, vita runda matbord hos oss på Sleepo!

Matcha ett vitt runt matbord med stilfulla matstolar

Hos oss på Sleepo hittar du flera olika typer av runda matbord. Välj mellan ett stort runt matbord, litet runt matbord, runt matbord med iläggsskiva samt i olika populära utföranden och material som runt matbord valnöt, runt matbord svart, runt matbord marmor och runt matbord vitt. Passa på att matcha ditt runda matbord med stilfulla matstolar en rund matta och en rund duk!

Behöver du tips och råd innan du väljer ditt nya matbord? 

Om du har fler frågor eller funderingar om våra runda matbord är du välkommen att kontakta vår kundtjänst på telefonnummer: 08-20 87 70 för att få tips och råd samt boka in ett besök hos oss på Markvardsgatan 9 som ligger centralt i Stockholm. Här hjälper våra experter dig med val av rätt runt matbord, varmt välkommen!

Alltid på Sleepo!

Fri frakt (hemleverans 149 kr)
Sleepo erbjuder fri frakt (hemleverans 149 kr)
Öppet köp i 14 dagar
Sleepo erbjuder öppet köp i 14 dagar
;