icon-bed-bedicon-bed-headboardicon-bed-legsicon-bed-matressicon-calendaricon-carticon-checkicon-closeicon-contacticon-customer-serviceicon-downicon-filter-option-2icon-filter-optionicon-removeicon-returnsicon-searchicon-shippingicon-storesicon-wishlist

Ethimo Flower hopfällbar stol 2pack har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp
Ethimo

Ethimo Flower hopfällbar stol 2pack


2 125 kr

* Obligatoriska fält

Fri frakt Fri retur Öppet köp

Leveranstid: 8-12 vardagar
Mer från: Utestolar Ethimo

Flower folding chair från Ethimo är en klassisk hopfällbar stol i metall, anpassad för utomhusbruk. Det går precis som namnet antyder, att fälla ihop stolen så att den enkelt kan flyttas och ställas undan.   

 

Finns i en mängd härliga färger att välja bland! 

Varumärke Ethimo
Färg Röd
Material Metall
Material Metall
Storlek Mått (BxDxH): 44 x 52 x 84 cm
Sitthöjd 45 cm

Ethimo

Ethimo hämtar sin inspiration från de typiska färger och element som kännetecknar det italienska landskapet och som omger företagets verksamma plats. Det azurblå havet, stränderna, olivlundarna och inte minst de egna vackra pion-odlingarna. Design, komfort och allra högsta kvalitet i kombination med naturmaterial, miljö och hållbarhet står i fokus.

Leveranstid 8-12 vardagar
Fraktsätt Leverans via postombud

Den valda produkten levereras fraktfritt till dig med Postnord och skickas till ditt närmaste postombud. Du får ett sms när vi har packat och skickat din vara, samt får du ett sms när varan finns att hämta ut på ditt utlämningsställe. I sms:et finner du ett avi-nummer som ska visas upp på postombudet. Glöm inte att medtaga legitimation när du hämtar upp ditt paket.