Fri frakt (hemleverans 149 kr) Öppet köp i 14 dagar

COLIN MATSTOL

COLIN MATSTOL

Denna stilfulla matstol är tillverkad med en stomme och ryggstöd av högkvalitativt ekfanér. Benen är tillverkade av ekträ och har en vacker oljad finish. Kommer med en flätad repsits som ger en naturlig touch till stolen.

Med en bredd på 50 cm och ett djup på 59 cm är denna stol perfekt för att skapa en mysig och stilfull atmosfär i ditt hem. Den passar perfekt runt matbordet eller som en extra sittplats i vardagsrummet eller sovrummet.

Stolen är inte bara bekväm att sitta på, utan den är också en snygg inredningsdetalj som kommer att imponera på dina gäster. Den naturliga träfinishen och det flätade repet ger både en lite rustik men ändå modern känsla som passar perfekt in hos de allra flesta.

Oavsett om du letar efter en stol att använda dagligen eller bara som en extra sittplats vid speciella tillfällen, kommer matstolen Colin att bli en favorit i ditt hem.

Colin kommer i tre olika utföranden, klassisk ek brunbetsad ek och vitoljad ek. Allt för att du ska kunna hitta den Colin som passar bäst hemma hos dig! 

colin matstol

Vitoljad ek

SKÖTSELRÅD

Sitsen kräver vanligtvis väldigt lite underhåll. För rengöring så kan man torka med en mjuk och lätt fuktad trasa. Vid behov så kan man fukta trasan i en mild och färglös tvållösning. Detta skall dock inte göras för ofta då det kan orsaka ett visst slitage snöret. Observera att det kan uppstå missfärgningar om starka vätskor spills på snöret.

Om det spills på snöret så rekommenderas man att torka försiktigt med en mjuk och urvriden trasa. Badda försiktigt så att vätskan inte gnuggas in i snöret.

Trä-delarna av stolen är behandlade med olja så du kan olja in dessa delar vid behov.

Placera inte stolen nära en värmekälla, så som ett element eller liknande.

colin matstol

Brunbetsad ek

colin matstol

Klassisk ek 

Du har tidigare tittat på

Alltid på Sleepo!

Fri frakt (hemleverans 149 kr)
Sleepo erbjuder fri frakt (hemleverans 149 kr)
Öppet köp i 14 dagar
Sleepo erbjuder öppet köp i 14 dagar
;