Fri frakt (hemleverans 149 kr) Öppet köp i 14 dagar

Vit Taklampa

Skapa en tidlös känsla i hemmet med belysning ur kategorin Taklampa Vit. Välj bland taklampor i många olika material och former med exempel från By Rydéns serie Gross, med sina opalvita glaskupor, lampskärmar i linne och stretch från Watt & Veke samt praktiska spotlight i metall för både kök och hall? Hitta just din Taklampa Vit i hos oss på Sleepo.

Populära varumärken

Stor variation av vita taklampor

Skapa en tidlös känsla i hemmet med belysning ur kategorin Taklampa Vit. Välj bland taklampor i många olika material och former med exempel från By Rydéns serie Gross, med sina opalvita glaskupor, lampskärmar i linne och stretch från Watt & Veke samt praktiska spotlights i metall för både kök och hall? Hitta just din Taklampa Vit i hos oss på Sleepo.

Enkel att inreda med

Att matcha en vit taklampa med resterande inredning är nästan aldrig ett problem. Vitt passar perfekt om du har ett hem i mer naturliga färgtoner men även om din interiör går i regnbågens alla färger.

Brett sortiment av belysning inom kategorin taklampa vit

Här på Sleepo finner du ett brett sortiment av vita taklampor från en mängd välkända varumärken så som By Rydéns, Globen Lighting, Hallbergs Belysning och många fler.

Över 100 000 nöjda kunder

Vi säljer ett stort antal prisvärda taklampor i vitt med fri frakt på Sleepo, din sängexpert och inredningsexpert med över 100 000 nöjda kunder! ✓Fri frakt ✓Öppet köp ✓Snabb leverans

Vi hjälper dig med val av rätt taklampa vit

Om du har några frågor om våra vita taklampor är du välkommen att kontakta vår kundtjänst på telefonnummer: 08-20 87 70 eller besök oss i vårt Showroom på Markvardsgatan 9 som ligger i centrala Stockholm. Här hjälper våra sängexperter och inredningsexperter dig med val av rätt taklampa, varmt välkommen!

Alltid på Sleepo!

Fri frakt (hemleverans 149 kr)
Sleepo erbjuder fri frakt (hemleverans 149 kr)
Öppet köp i 14 dagar
Sleepo erbjuder öppet köp i 14 dagar
;