Fri frakt (hemleverans 149 kr) Öppet köp i 14 dagar

Watt & Veke Taklampa

Oavsett vilken typ av taklampa du är ute efter är vi säkra på att du kommer att hitta den hos oss på Sleepo. Vi har taklampor för alla rum. Spana in vårt breda sortiment av taklampor från Watt & Veke nedan. 

Watt & Veke taklampa för alla rum  

Oavsett vilken typ av taklampa du är ute efter är vi säkra på att du kommer att hitta den hos oss på Sleepo. Vi har taklampor för alla rum. Spana in vårt breda sortiment av Watt & Veke taklampa!

Vilken typ av taklampa från Watt & Veke är du ute efter?   

Vi har många olika typer av taklampor från Watt & Veke. Vi har taklampa till sovrummet, taklampa till vardagsrummet, taklampa till matsalen och taklampa till hallen. Är du kanske ute efter en tidlös taklampa som håller år efter år är Ellipse taklampa att rekommendera. Det är en taklampa i linne som finns i olika naturfärger som passar både till sovrummet och vardagsrummet. Vi har även plafonder i linne som man kan ha i hallen som ger ett härligt ljus genom linnetyget. 

Tidlös belysning

Watt & Veke är ett svenskt varumärke som designar både belysning och heminredning. Watt & Veke har lång erfarenhet av belysning och är ett familjeägd bolag. Watt & Veke taklampa passar den inredningsintresserade som är ute efter en tidlös taklampa. Vad du än är ute efter för typ av taklampa från Watt & Veke är vi säkra på att du kommer hitta den hos oss. 

Fri frakt i hela Sverige!

Vi säljer ett stort antal prisvärda taklampor från Watt & Veke med fri frakt på Sleepo, din säng-, och inredningsexpert med över 100 000 nöjda kunder! ✓Fri frakt ✓Öppet köp ✓Snabb leverans. 

Är det något du undrar över?  

Du är varmt välkommen att kontakta vår kundservice som hjälper dig att hitta rätt Watt & Veke taklampa på telefonnummer: 08-20 87 70 eller besök oss i vårt Showroom på Markvardsgatan 9, som ligger i centrala Stockholm. Här hjälper våra säng-, och inredningsexperter dig med val av Watt & Veke taklampa, varmt välkommen

Du har tidigare tittat på

Alltid på Sleepo!

Fri frakt (hemleverans 149 kr)
Sleepo erbjuder fri frakt (hemleverans 149 kr)
Öppet köp i 14 dagar
Sleepo erbjuder öppet köp i 14 dagar
;