Fri frakt (hemleverans 149 kr) Öppet köp i 14 dagar

Taklampa Sovrum

Inred sovrummet med en taklampa från Sleepo. Hos oss finner du många olika varianter av taklampor som passar perfekt till sovrum i olika storlekar och med varierande takhöjd. Välj bland plafonder, spotlights, fjäderlampor eller kanske är det en fin pendel som blir bäst i ditt sovrum?

Taklampor för alla sovrum

Inred sovrummet med en taklampa från Sleepo. Hos oss finner du många olika varianter av belysning inom kategorin taklampa sovrum som passar perfekt till sovrum i olika storlekar och med varierande takhöjd. Välj bland plafonder, spotlights, fjäderlampor eller kanske är det en fin pendel som blir bäst i ditt sovrum?

Bland Sleepos sortiment finner du din perfekta taklampa för ditt sovrum. Har du högt i tak? Satsa på en större taklampa sovrum som blir ett intressant blickfång i rummet. Med lägre takhöjd passar en plafond perfekt men även vinklingsbara spotlights. Ett annat tips är att välja en taklampa som är dimbar för att kunna göra sovrummet extra mysigt och eliminera bländade ljus.

Varierat sortiment av taklampor sovrum

Här på Sleepo har vi många olika produkter inom kategorin taklampa sovrum, tillverkade i allt ifrån mässing till massivt trä, från glas till naturlampor i material så som rotting, rispapper och linne. Du finner även belysning i många olika färger och former. Så ta en titt på våra vita taklampor, svarta taklampor och taklampor i naturfärger för att hitta din favorit.

Kända varumärken

Vi samarbetar även med många kända varumärken vars produkter du kan shoppa här på Sleepo. Utforska sortimenten från By Rydéns, Watt & Veke, Umage, Belid och många fler. Kanske kommer din nästa taklampa till sovrummet ifrån oss här på Sleepo?

Bra priser & fri frakt på sovrumslampor

Välj Sleepo för ditt köp av taklampa till sovrummet. Vi erbjuder belysning till riktigt bra priser som passar varje budget. Dessutom har vi bra villkor med snabb leverans och 14 dagars öppet köp.

Du har tidigare tittat på

Alltid på Sleepo!

Fri frakt (hemleverans 149 kr)
Sleepo erbjuder fri frakt (hemleverans 149 kr)
Öppet köp i 14 dagar
Sleepo erbjuder öppet köp i 14 dagar
;