Fri frakt (hemleverans 149 kr) Öppet köp i 14 dagar

Svart Taklampa

Osäker på vilken lampa som passar hemma hos dig? Med en svart taklampa är chansen stor att du hittar rätt. Den tidlösa och lättplacerade svarta färgen matchas utan problem med majoriteten av inredningsstilar. Här på Sleepo finner du ett stort antal olika varianter från kända varumärken så som By Rydéns, Belid, Watt & Veke och många fler.

Populära varumärken

Välj en stilren svart taklampa från oss på Sleepo

Osäker på vilken taklampa som passar hemma hos dig? Med en svart taklampa är chansen stor att du hittar rätt. Den tidlösa och lättplacerade svarta färgen matchas utan problem med majoriteten av inredningsstilar. Här på Sleepo finner du ett stort antal olika varianter från kända varumärken så som By Rydéns, Belid, Watt & Veke och många fler.

En svart taklampa för varje rum

Bland sortimentet av svarta taklampor hittar du med stor säkerhet vad du söker – är det en takpendel, plafond, spotlight eller fönsterlampa som du behöver? Vad det än är så finns din nya svarta taklampa här.

Stort utbud och snabb leverans

Klicka hem din nya prisvärda, svarta taklampa med fri frakt på Sleepo – din inredningsexpert med över 100 000 nöjda kunder! ✓Fri frakt ✓Öppet köp ✓Snabb leverans

Vi hjälper dig med val av rätt svart taklampa

Om du har några frågor om våra svarta taklampor är du välkommen att kontakta vår kundtjänst på telefonnummer: 08-20 87 70 eller besök oss i vårt Showroom på Markvardsgatan 9 som ligger i centrala Stockholm. Här hjälper våra sängexperter och inredningsexperter dig med val av rätt svart taklampa, varmt välkommen!

Alltid på Sleepo!

Fri frakt (hemleverans 149 kr)
Sleepo erbjuder fri frakt (hemleverans 149 kr)
Öppet köp i 14 dagar
Sleepo erbjuder öppet köp i 14 dagar
;