• Fri frakt på allt i hela Sverige
  • Öppet köp i 14 dagar

  • Marimekko Prydnadskuddar

    Marimekko var först ett fenomen, sedan blev det en livsstil, för att slutligen växa till en syn på livet: modig, jämlik och positiv. Marimekkos hjärta och kärna, uppfinningsrika mönster och det intelligenta och utmanande användandet av färger, översätts till stark och tidlös design inom kläder, accessoarer och interiör . Allt i syfte att skapa en estetisk upplevelse för de olika stunderna i livet.

  • Marimekko Prydnadskuddar

Marimekko kuddar

Unik design från Finland

Finska Marimekko är kända i hela världen för sin oslagbara kvalitet och unika design. Hos oss hittar du ett brett sortiment av Marimekko kuddar i många olika mönster och färgkombinationer. Marimekko tyg är alltid av högsta kvalitet och har mycket lång livslängd. Sortimentet innehåller både kompletta kuddar och kuddfodral. Mixa och matcha olika mönster för ett unikt resultat. Du kan också köpa Marimekko örngott separat för att komplettera lakan- och bäddset som du redan har.

Marimekko prisvärt hos Sleepo

Hos Sleepo hittar du Marimekko kuddfodral på rea, såväl som andra produkter från det populära varumärket. Vi levererar snabbt och fraktfritt och du har alltid 14 dagars öppet köp.