icon-bed-bedicon-bed-headboardicon-bed-legsicon-bed-matressicon-calendaricon-carticon-checkicon-closeicon-contacticon-customer-serviceicon-downicon-filter-option-2icon-filter-optionicon-removeicon-returnsicon-searchicon-shippingicon-storesicon-wishlist
  • Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp
  • Gripsholm

    Gripsholm Collection är ett varumärke som står för hög kvalitet, med ett brett sortiment inom hemtextil. Gripsholm utformar tillsammans med svenska designers ett heltäckande koncept för badrummet, sovrummet och köket. Gripsholms produkter följer de svenska hantverkstraditionerna och tillverkas med stor hänsyn till miljö vid val av material och tillverkning.

Just nu:
20% rabatt på allt!* Använd kod: EASTER20
Gäller t.o.m 22 april kl 23.59 på ord. priser. Kan ej kombineras med andra erbjudanden.
*Gäller ej Chhatwal & Jonsson, Tell Me More, Mille Notti, Innovation, Casö, Fatboy, Lexington.

Just nu: 
20% rabatt på allt*!
Använd kod: EASTER20
Gäller t.o.m 22 april kl. 23.59 på ord. priser.
(Kan ej kombineras med andra erbjudanden. *Gäller ej Chhatwal & Jonsson, Tell Me More, Mille Notti, Innovation, Casö, Fatboy, Lexington.)

95 produkter
Visar 90 av 95 produkter

Om Gripsholm

Gripsholm är ett svenskt företag som tillverkar hemtextil i hög kvalitet och som följer de svenska hantverkstraditionerna. Sängkläder, kuddar och härliga handdukar är alla produkter som ingår i företagets sortiment.

Gripsholm för sovrummet, badrummet och köket

Gripsholm erbjuder ett heltäckande sortiment av textilier för badrummet, sovrummet och köket. Med ett Gripsholms kuddfodral i enfärgat eller mönstrat kan du med enkla medel förändra i vardagsrummet eller i vardagsrummet. Kombinera gärna med Gripsholm påslakan i sängen som tillverkas i klassiska mönster, som rutigt, och som vävs i bomull eller satin. Badrummet får en snabb uppfräschning med tjocka, mjuka frottéhanddukar som med fördel matchas tillsammans med en ny badrumsmatta och ett snyggt duschdraperi. Riktigt hög kvalitet och klassiska färger och mönster är Gripsholms signum. Företaget har även en speciell kollektion endast för nyfödda. Extra mjuka material i sängkläderna gör att bebisen sover gott.

Gripsholm hämtar inspiration från slottmiljö

Namnet Gripsholm kommer från slottet och skeppet med samma namn. Från dessa miljöer hämtar företaget sin inspiration och resultatet blir en stilsäker mix av slottsmiljö och marina inslag. Ljust och harmoniskt är ledord som går igen i varje ny kollektion från Gripsholm. Med Gripsholms textil skapar du ett hem som andas klassisk stilmedvetenhet. Företaget jobbar aktivt med att tillverka produkter på ett miljövänligt sätt, med hänsyn både till människa och natur. Produkterna är uppskattade gåvor både vid födelsedagar och vid jul. Kanske blir det en Gripsholms badrumsmatta eller ett påslakanset i mjuk satin nästa gång det är dags att köpa en present till någon?

Bra priser och god kvalite

Hos Sleepo värnar vi om god kvalitet och ett exempel på det är Gripsholm bäddset. När du handlar hos oss erbjuds du ett brett sortiment av produkter som gör att du kan hitta just det som du söker. När du handlar hos oss får du alltid 14 dagars öppet köp och fri retur. Dessutom har vi snabb leverans av dina varor och vi bjuder dig på frakten. Välkommen hit till oss!