icon-bed-bedicon-bed-headboardicon-bed-legsicon-bed-matressicon-calendaricon-carticon-checkicon-closeicon-contacticon-customer-serviceicon-downicon-filter-option-2icon-filter-optionicon-removeicon-returnsicon-searchicon-shippingicon-storesicon-wishlist
  • Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp

  • Matstolar

    Köksstolar är inte mer än namnet på en stol som passar i ett kök. Den har för det mesta en rak rygg, men i övrigt finns det inga nämnvärda begränsningar för vad som kan kvala in som köksstol. Uppskattade modeller är sådana som går i stil med de legendariska Myran-stolarna, eller de enkla trästolarna med ribbor som ryggstöd. Hos oss hittar du med största säkerhet den stol på nätet som du länge letat efter. Vårt urval går från en mängd olika träslag, till plast och metall och allt med en enorm bredd vad gäller färg och form. Kanske är det dags för ett stolval som ger en spännande kontrast till ditt köksbord?

  • Matstolar
94 produkter
Visar 90 av 94 produkter

Matstolar i flera varianter

Snygga matstolar kan verkligen göra ett helt rum och vara det som avgör vilket intryck det ger. Hitta stolar i alla möjliga utföranden hos Sleepo idag!

Matstolar för alla typer av matbord

Oavsett om du har ett litet matbord i köket eller ett separat rum för middagar - eller kanske både och - är matstolar viktiga av flera skäl. Det handlar inte bara om bekvämlighet och funktion, utan snygga matstolar som passar in i resten av rummet ger inredningen ett lyft. Matstolar till köket kan vara enkla och praktiska, medan matsalsbordet kanske passar bättre ihop med höga ryggstöd och fina dynor eller något mer modernt i form av stilren plast och metall. Vad du än väljer så finns det du söker hos Sleepo, för att göra din matplats till en trevlig plats att samlas vid.

Bekvämt och snyggt

Billiga matstolar behöver verkligen inte kompromissa när det gäller kvalitet och utseende. Vill du ha en vanlig klassisk trästol, eller något mer designer-inspirerat med intressanta former och färger? En matstol för finrummet kan vara allt från enkel stol i ek, till en lyxigare stol i läder och originell design, vilket du än föredrar. Det finns inga regler, utan det är bara dina egna preferenser som bestämmer hur det blir. Vilket intryck vill du att din matplats ska ge? Har du kanske utrymme för mer än en matgrupp och vill att den ena ska kännas personlig och hemtrevlig, medan den andra kanske ska passa för flera middagsgäster?

Stort urval av matstolar hos Sleepo

Vare sig du söker stolar i plast, metall och läder eller kanske stolar i ek och annat trä, så har du kommit till rätt ställe. Hos Sleepo finns matstolar för alla smaker och typer av rum, det är bara att välja. Beställer du ur vårt stora sortiment, ser vi till att du får snabb leverans, fri frakt och fri retur, samt 14 dagars öppet köp!