Mille Notti Venezia Sängkappa Ivory har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt på allt i hela Sverige
  • Öppet köp i 14 dagar

-20%
Mille Notti

Mille Notti Venezia Sängkappa Ivory


2 156 kr

Rek pris: 2 695 kr

* Obligatoriska fält

  • Fri frakt i hela Sverige
  • Öppet köp i 14 dagar

Leveranstid: 1-3 vardagar
Finns även som:

Sängkappa av boxmodell utan veck och med slitsade hörn. Sängkappan är tillverkad i ett exklusivt och slitstarkt tyg med linnestruktur (70% polyester, 20% linne, 10% bomull). Sängkappan finns i alla standardbredder samt med två kapplängder: 

- 44 cm är avsedd för standardsängar med resårbotten upp till längd 220 cm.

- 54 cm är avsedd för kontinentalsängar med resårbotten upp till en längd av 220 cm.

För att försäkra dig om att du får rätt höjd på din sängkappa, mät avståndet under bäddmadrassen och ner mot golvet. Beroende på vilket avstånd du får kan du avgöra vilken höjd som är lämpligast för din säng. 


Säkerhetsnålar och anvisning för att förkorta sängkapporna till önskad sänglängd medföljer.


Denna Mille Notti sängkappa är specialtillverkade efter dina anvisningar vilket innebär att vi ej erbjuder öppet köp. Ångrar du dig och önskar att avbryta din beställning måste du göra detta inom 24 timmar efter att du har lagt din beställning. För mer information, kontakta vår kundtjänst eller läs våra allmänna villkor. 


 
Varumärke Mille Notti
Tillgängliga storlekar Bredd: 90-210 cm Längd: 200-220cm Höjd: 44-54 cm
Färg Vit
Material Linne
Mille Notti

Mille Notti

God kvalitet är bestående, precis som en tidlös design. Därför kan du vara säker på att allt som bär Mille Nottis namn håller högsta kvalitet och är tillverkade på ett etiskt och korrekt sätt. Kvalitet, design och en etisk tillverkningsprocess var också ledorden när familjeföretaget startades år 1991 och så är fallet även idag.

Leveranstid 1-3 vardagar
Fraktsätt Leverans via postombud

Den valda produkten levereras till ditt närmaste postombud. Du får ett sms när vi har packat och skickat din vara, samt får du ett sms när varan finns att hämta ut på ditt utlämningsställe. I sms:et finner du ett avi-nummer som ska visas upp på postombudet. Glöm inte att medtaga legitimation när du hämtar upp ditt paket.