icon-bed-bedicon-bed-headboardicon-bed-legsicon-bed-matressicon-calendaricon-carticon-checkicon-closeicon-contacticon-customer-serviceicon-downicon-filter-option-2icon-filter-optionicon-removeicon-returnsicon-searchicon-shippingicon-storesicon-wishlist
  • Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp
  • Hübsch

    Hübsch är ett nyskapat danskt varumärke som erbjuder högkvalitativ inredning och design. Det unika sitter i alla spännande detaljer som Hübsch-produkter har. De vill och strävar efter att ge sina kunder den allra bästa kvaliteten. Hübsch låter olika material, som ofta är återvunna, mötas med industriinspirerad design och tillsammans utgör de varumärkets breda sortiment. Hübsch är klassisk nordisk inredningsdesign och produkterna går framförallt i stilrena och sobra färger som grått, vitt, svart och pastell. Sortimentet är utformat för den välmedvetna konsumenten som vill fylla hemmet med snygga och funktionella inredningsdetaljer. Hübschs produkter är designade i Danmark, men produceras sedan världen över. Anledning till den spridda produktionen är at Hübsch prioriterar nära kontakt med alla leverantörer. Kvaliteten på produkterna måste vara hög samtidigt som de ska produceras under goda förhållanden och rättvisa villkor för såväl miljö som människor. Hübsch värdesätter sin höga kvalitet och därför är det viktigt att leverantörerna kan garantera att förväntningarna på detta uppfylls. Produkterna från Hübsch är äkta klassiker i kombination med innovation och vintage. Visionen är att inspirera och ge ditt hem något alldeles extra.


    Hübsch inspiration »

  • Hübsch
214 produkter
Visar 90 av 214 produkter

Om Hübsch

Danska Hübsch sätter en ny standard när det gäller den svåra konsten att kombinera ett stramt formspråk med glädje och lekfullhet. Deras kollektioner rymmer allt från funktionella möbler till små men praktiska inredningsdetaljer.

Lekfullt och funktionellt

Vi på Sleepo är stolta återförsäljare av Hübsch, ett danskt märke med skandinavisk design, alltså avskalade linjer och stilrena former. Företaget har de där detaljerna som lyfter helheten och även praktiska och snygga möbler som kan utgöra hemmets bas. Människan i centrum, så låter företagets charmiga designfilosofi. Även om formspråket är klassiskt skandinaviskt och därmed stilrent finns en känsla för detaljer som sprider glädje. Det gäller såväl enkla inredningsdetaljer som krukor och korgar som soffor, byråer och fåtöljer. Produkterna kan beskrivas med tre ord: enkelt, roligt och vackert.

En svår men lyckad balansgång

Det här märket är perfekt för dig som gillar naturliga material och jordnära färger i ett formspråk som är minimalistiskt och avskalat. Hübsch lyckas skapa värme och hemtrevnad trots att man hämtat en del av sin inspiration från modernistiska och funktionella industriföremål. Du får helt enkelt det bästa av två världar från detta mycket uppskattade och snabbt växande möbel- och inredningsföretag. Kombinera gärna olika artiklar från dem med varandra om du verkligen vill få fram den uttrycksfulla och eleganta stil som de blivit kända för.

Inred hemmet med dansk kvalitetsdesign

Vi har tagit in möbler från Hübsch till vardagsrummet, till exempel bekväma sittmöbler och praktiska hyllor. Hübsch är ett märke som vi är glada över att kunna erbjuda till våra kunder. Beställer du från oss har du alltid 14 dagars öppet köp och vi erbjuder både gratis frakt och returer.