icon-bed-bedicon-bed-headboardicon-bed-legsicon-bed-matressicon-calendaricon-carticon-checkicon-closeicon-contacticon-customer-serviceicon-downicon-filter-option-2icon-filter-optionicon-removeicon-returnsicon-searchicon-shippingicon-storesicon-wishlist
  • Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp
  • Hübsch

    Hübsch strävar efter att ge sina kunder en unik upplevelse vad gäller service, kvalitet och design. Hübsch erbjuder högkvalitativ design i sin egen unika stil och har koll på detaljer.

118 produkter
Visar 90 av 118 produkter

Om Hübsch

Danska Hübsch sätter en ny standard när det gäller den svåra konsten att kombinera ett stramt formspråk med glädje och lekfullhet. Deras kollektioner rymmer allt från funktionella möbler till små men praktiska inredningsdetaljer.

Lekfullt och funktionellt

Vi på Sleepo är stolta återförsäljare av Hübsch, ett danskt märke med skandinavisk design, alltså avskalade linjer och stilrena former. Företaget har de där detaljerna som lyfter helheten och även praktiska och snygga möbler som kan utgöra hemmets bas. Människan i centrum, så låter företagets charmiga designfilosofi. Även om formspråket är klassiskt skandinaviskt och därmed stilrent finns en känsla för detaljer som sprider glädje. Det gäller såväl enkla inredningsdetaljer som krukor och korgar som soffor, byråer och fåtöljer. Produkterna kan beskrivas med tre ord: enkelt, roligt och vackert.

En svår men lyckad balansgång

Det här märket är perfekt för dig som gillar naturliga material och jordnära färger i ett formspråk som är minimalistiskt och avskalat. Hübsch lyckas skapa värme och hemtrevnad trots att man hämtat en del av sin inspiration från modernistiska och funktionella industriföremål. Du får helt enkelt det bästa av två världar från detta mycket uppskattade och snabbt växande möbel- och inredningsföretag. Kombinera gärna olika artiklar från dem med varandra om du verkligen vill få fram den uttrycksfulla och eleganta stil som de blivit kända för.

Inred hemmet med dansk kvalitetsdesign

Vi har tagit in möbler från Hübsch till vardagsrummet, till exempel bekväma sittmöbler och praktiska hyllor. Hübsch är ett märke som vi är glada över att kunna erbjuda till våra kunder. Beställer du från oss har du alltid 14 dagars öppet köp och vi erbjuder både gratis frakt och returer.