icon-bed-bedicon-bed-headboardicon-bed-legsicon-bed-matressicon-calendaricon-carticon-checkicon-closeicon-contacticon-customer-serviceicon-downicon-filter-option-2icon-filter-optionicon-removeicon-returnsicon-searchicon-shippingicon-storesicon-wishlist
  • Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp
  • House Doctor

    Det danska familjeägda företaget House Doctor grundades år 2001 och har sedan dess ständigt utökat sitt sortiment och erbjuder allt vad inredning heter. Hos House Doctor finner du allt från läckra kuddar till mattor, lampor, möbler och de där små inredningsdetaljerna som får just dig att känna dig hemma i ditt eget hem. Med visionen att inte bara matcha inredningselement – utan även utmana och våga blanda – har House Doctor gjort succé på marknaden. Företaget har produkter som ger en exklusiv känsla och som har designats internt. De tre syskonen som är grundare till House Doctor menar att ett vackert och personligt hem gör ditt liv härligare, och visst är det sant. Hos House Doctor hittar du verkligen någonting för alla inredningssmaker, oavsett om du är designnörd, retroälskare eller bara suktar efter någonting stilrent men samtidigt originellt. House Doctor har lösningen för dig! Med sin stilrena skandinaviska estetik finner du din nya favoritinredning. De har helt enkelt någonting för alla smaker, oavsett om det är till vardagsrummet, barnrummet, köket eller sovrummet som du söker ny inspiration eller imponerande detaljer.


    House Doctor inspiration »

  • House Doctor

Sista chansen:
20% rabatt på allt!* Använd kod: EASTER20
Gäller t.o.m 22 april kl 23.59 på ord. priser. Kan ej kombineras med andra erbjudanden.
*Gäller ej Chhatwal & Jonsson, Tell Me More, Mille Notti, Innovation, Casö, Fatboy, Lexington.

Sista chansen: 
20% rabatt på allt*!
Använd kod: EASTER20
Gäller t.o.m 22 april kl. 23.59 på ord. priser.
(Kan ej kombineras med andra erbjudanden. *Gäller ej Chhatwal & Jonsson, Tell Me More, Mille Notti, Innovation, Casö, Fatboy, Lexington.)

217 produkter
Visar 90 av 217 produkter

Stilfullt med House Doctor

House Doctor hjälper dig att tillföra nya nivåer av stil och klass till ditt hem. Hos Sleepo hittar du flera av märkets produkter att förgylla ditt hem med.

Behöver du förnya sovrummet? Eller kanske hallen, eller köket? Då har House Doctor precis vad du behöver, oavsett vad det är du letar efter. Med en House Doctor spegel öppnas rum upp och känns större och ljusare, särskilt med en snygg ram som både passar in med annat och har personlighet helt på egen hand. Med en House Doctor matta blir ett vanligt golv något mer speciellt, en skön mjuk yta att gå på samtidigt som det både värmer, dämpar ljud och tillför klass till rummet. Är det köket som behöver förnyas kanske en skärbräda i grön marmor skulle passa, för att tillföra något extra i vardagen.

En soffa från House Doctor är mer än bara en soffa, precis som en House Doctor lampa är mer än bara en lampa. Med så många olika produkter i sitt namn har detta märke något som passar alla personligheter, alla tillfällen och alla hem. Ett House Doctor bord ger lite extra lyx åt vilket rum som helst, samtidigt som det är snyggt och gjort av riktigt hög kvalitet. Med flätade korgar av mässing kan även en liten förändring lyfta hemmet, eller med en trendig inramad poster eller ett vinställ. Det krävs inte mycket för att skapa om ditt hem, så låt House Doctor hjälpa dig.

Köp House Doctor hos Sleepo

Med House Doctor inredning får alla hem lite mer karaktär, så välj och vraka bland deras produkter i det stora sortimentet hos Sleepo. Vi erbjuder snabb leverans, fri frakt och retur och dessutom 14 dagars öppet köp, så att du kan känna efter och se på dina nya varor i lugn och ro medan du avnjuter hur de så enkelt och fint passar in i ditt hem.