• Fri frakt på allt i hela Sverige
  • Öppet köp i 14 dagar


  • Utemöbler - Hammock

    Njut av utelivet och handla dina nya utemöbler från Sleepo. Inred altanen, balkongen och trädgården med kvalitetsmöbler från Fatboy, Ethimo, Lafuma eller Garden Design. Vi har även utemöbler från Hübsch, House Doctor, Bloomingville och Linum för att nämna några. Fynda billiga utemöbler i snygga färger i olika material som trä, plast och konstrotting.

  • Utemöbler - Hammock
Just nu!

Påskkampanj:

20-60% rabatt på allt!*

Heart

Gäller endast t.o.m 13 apr, kl 23:59.

*Gäller ej Chhatwal & Jonsson, Fatboy, Rowico, Mille Notti, Lexington, Design Of, Cooee Design, Casö, Innovation, Kinnabädden, Stackelbergs, Tempur, Woud, Mavis.

Det finns inga produkter som matchar urvalet

Vad vore sommarens uteliv utan en härlig hammock i trädgården?

En hammock förenar soffans komfort med en gungas lugna vaggande och blir väldigt snabbt trädgårdens populäraste plats. Det är den perfekta platsen för att sträcka ut sig på under varma dagar tillsammans med en god bok, ett glas saft eller kanske med en vän för att utbyta tankar. Barnen kommer garanterat att uppskatta hammocken - den erbjuder något av gungans pirrande charm och med lite fantasi kan hammocken förvandlas till ett piratskepp mitt i en hård storm. Samtidigt fungerar hammocken fint att sova middag i när sömnigheten slår till efter mycket utomhuslek. Att sova middag är faktiskt inte bara för barn - forskning har visat att tuppluren är hälsobefrämjande och bland annat motverkar hjärtsjukdomar. Då finns det väl ingen plats som passar bättre för en avkopplande siesta än hammocken?

Den svenska sommaren har tyvärr en tendens att ofta bjuda på regnskurar, men under hammockens vattentäta tak är man trygg från oväntade små skurar och störs inte när dropparna börjar falla. Det kan ju rentav vara ganska mysigt att lyssna på ljudet av regndroppar som smattrar mot taket. När sommaren är på sitt bästa humör och gassande högsommarsol steker huden erbjuder hammocken även en ständig plats i den svala skuggan. Oavsett vilket väder som för tillfället råder under den ofta så nyckfulla sommaren, förblir hammocken en lugn och trivsam plats att uppsöka i trädgården.

Hos oss hittar du flera modeller att välja mellan från de svenska tillverkarna Hillerstorp och KWA. Båda företagen har många års erfarenhet bakom sig och står för en hög kvalitet som garanterar stor nytta och glädje under många år framöver. Du kan välja mellan sittplatser för två eller tre personer i hammocken. Detta beroende på dina behov och storleken på den uteplats eller gräsmatta där du ämnar att placera hammocken på. En bredare hammock kräver förstås större utrymme. Samtidigt är den skönare att ligga i när du är ensam och roligare att dricka kaffe i eftersom fler kan sitta i den och fika tillsammans. På Sleepo har vi hammockar i olika material - köp en hammock med trästomme för att kunna njuta av den speciella naturnära känslan eller med en stomme av stål, som kräver minimalt med underhåll. De flesta av modellerna har även flera olika färger på dynorna att välja mellan. På så vis kan du välja din favoritfärg eller matcha hammocken med dina andra trädgårdsmöbler eller till och med husets färg. För att försäkra dig om att din nya hammock ska hålla under lång tid framöver bör du inte utsätta den för alltför mycket fukt och regn. Köp därför gärna till ett skydd till din hammock för att enkelt kunna skydda den från väder och vind när den inte används.