Fri frakt (hemleverans 149 kr) Öppet köp i 14 dagar

SLEEPO SÄNGGAVLAR

SNYGGA SÄNGGAVLAR

Känner du att det fattas något i ditt sovrum? Kanske är det en sänggavel som saknas för att rummet ska se komplett ut? En säng utan sänggavel går visserligen att sova i, men kan kännas bar och tråkig. Med en gavel som komplement ser du till att ge ditt sovrum ett stilfullt lyft som skapar den där lyxiga känslan. Välj mellan sänggavlar i olika former, färger, material och stilar som passar just din säng på bästa sätt. Välj bland favoriterna Piper, Lola, Art och Celine. 

PIPER SÄNGGAVEL

Vacker sänggavel från Sleepo Collection. Böljande form med vågig topp som markerats med en dekorativ piping. Stilfull i sin enkelhet och som skapar ett intressant blickfång i rummet. Gaveln har en höjd på 120 cm samt ett djup på ca 8 cm. Piper kommer i fyra olika färger. 

LOLA SÄNGGAVEL

Sänggaveln har en våg-formad design och inramande piping som sträcker sig längs med gavelns sidor och topp. En stilfull look som ger ditt sovrum lite mer personlighet! Handgjord i ett tåligt polyestertyg med härlig linnetextur och något skiftande i nyansen. Gaveln har en höjd på 128 cm som högsta punkt och 124 cm som lägsta samt ett djup på ca 9.5 cm. Sänggaveln kommer i 6 olika färger.

CELINE SÄNGGAVEL

Sänggaveln består av en vadderad, yttre ram som sträcker sig längs gavelns sidor och topp. En spännande design som ger ditt sovrum lite mer personlighet! Handgjord i ett tåligt polyestertyg med härlig linnetextur och något skiftande i nyansen. Gaveln har en höjd på 123cm och ett djup på ca 10cm. Sänggaveln kommer i 6 olika färger.

ART SÄNGGAVEL

Art är en elegant gavel med tydlig inspiration från Art Deco och som skapar en lyxig hotellkänsla i ditt hem. Gaveln består av åtta stycken paneler (ca 22cm breda i storlek 180cm) som är vadderade och klädda i tyg med linnekänsla. Höjden på gaveln varierar från 119cm till 137cm och den har ett djup på 8cm.

Alltid på Sleepo!

Fri frakt (hemleverans 149 kr)
Sleepo erbjuder fri frakt (hemleverans 149 kr)
Öppet köp i 14 dagar
Sleepo erbjuder öppet köp i 14 dagar
;