Fri frakt (hemleverans 149 kr) Öppet köp i 14 dagar

Säng 80 cm

Med en 80 säng får du den perfekta enkelsängen för den lite yngre och mindre personen . En 80 säng passar i alla typer av sovrum tack vare den lättplacerade storleken och ger dig eller ditt barn en extra god natts sömn. Alla våra 80 sängar finns att välja i flera olika typer och utföranden så som juniorsäng 80 cm, barnsäng 80 cm, ställbar säng 80 cmramsäng 80 cm, familjesäng 80 cm och våningsäng 80 cm samt i färgerna beige, grå och svart. 

Hitta din nya, prisvärda 80 cm breda säng hos oss på Sleepo!

Letar du efter en 80 säng? Din nya, sköna 80 säng hittar du hos oss på Sleepo! Vi erbjuder vi ett brett utbud av prisvärda sängar av mycket god kvalité i måtten 80x200 samt 80x210. 

Med en 80 säng får du den perfekta enkelsängen för den lite yngre och mindre personen . En 80 säng passar i alla typer av sovrum tack vare den lättplacerade storleken och ger dig eller ditt barn en extra god natts sömn. Alla våra 80 sängar finns att välja i flera olika typer och utföranden så som juniorsäng 80 cm, barnsäng 80 cm, ställbar säng 80 cmramsäng 80 cmfamiljesäng 80 cm och våningsäng 80 cm samt i färgerna beige, grå och svart. 

Prova din nya 80 säng i vårt Showroom

Om du har fler frågor eller funderingar om våra sängar och madrasser är du varmt välkommen att kontakta vår kundtjänst på telefonnummer: 08-20 87 70 för att boka in ett besök hos oss på Markvardsgatan 9 som ligger centralt i Stockholm. Här hjälper våra sängexperter dig med val av rätt 80 säng, varmt välkommen!

Matcha din 80 säng med en stilfull sänggavel

En säng utan sänggavel går visserligen att sova i, men kan kännas bar och tråkig. Med en sänggavel 80 cm som komplement till din 80 säng ser du till att ge ditt sovrum ett stilfullt lyft som skapar den där lyxiga känslan. Välj mellan sänggavlar i olika former, färger, material och stilar som passar just din säng på bästa sätt. 

Beställ din 80 säng enkelt online

Hos Sleepo erbjuder vi sängar i många utföranden för alla smaker. Vi handplockar och väljer ut märken i bra kvalitet och med ett tilltalande formspråk med förhoppning är att du ska hitta en produkt som passar in i ditt hem. Vi ser till att alltid ha snabba leveranser av dina varor, dessutom får du 14 dagars returrätt om du behöver skicka tillbaka varan. Självklart bjuder vi även på frakten!

Du har tidigare tittat på

Alltid på Sleepo!

Fri frakt (hemleverans 149 kr)
Sleepo erbjuder fri frakt (hemleverans 149 kr)
Öppet köp i 14 dagar
Sleepo erbjuder öppet köp i 14 dagar
;