icon-bed-bedicon-bed-headboardicon-bed-legsicon-bed-matressicon-calendaricon-carticon-checkicon-closeicon-contacticon-customer-serviceicon-downicon-filter-option-2icon-filter-optionicon-removeicon-returnsicon-searchicon-shippingicon-storesicon-wishlist
  • Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp
  • NG Baby

    Med 50 års erfarenhet i madrassbranschen vet NG Baby vad bra produkter och god kvalitet innebär. Företaget grundades år 1959 och det hela började när grundaren Nils Gerhard Jakobsson, som tidigare var tapetserare, tog initiativet att sy madrasser i barnstorlek i sin källare. Många år har gått sedan dess, men en sak är säker – NG Baby värdesätter fortfarande den höga kvaliteten. I och med att NG Baby etablerades byggdes en fabrik år 1962 i Emmaljunga, där de än idag tillverkar alla sina barnrumstextilier. Efter alla dessa år har NG Baby som företag vuxit ordentligt, men grundtanken om fantastisk kvalitet och det allra bästa för barnet, det är någonting som än idag genomsyrar hela deras tillverkning. NG Baby har koll på vad barnet behöver, och när det kommer till deras barntextilier är det bara den bästa kvaliteten som gäller. Detta märks utan tvekan på slutprodukten. Finn dina favoriter från NG Baby. Hos oss på Sleepo hittar du allt från barnmadrasser till skötbäddar och amningskuddar från NG Baby. Företaget har inte bara funktionella produkter av högsta kvalitet utan även designen är mycket tilltalande. Produkterna finns i mönster och färger som blir snygga detaljer i ditt hem.

  • NG Baby
152 produkter
Visar 90 av 152 produkter

NG Baby madrasser, sängkläder och vaggor

NG Baby är ett märke som har funnits i över 50 år och som tillverkar madrasser, sängkläder och vaggor till bebisar. Du får högsta kvalitet både när det gäller sömnad och design.

Med över 50 års erfarenhet vet NG Baby vad små barn behöver för att sova gott om natten. I deras sortiment ingår bland annat madrasser till spjälsängar, påslakanset, Ng baby skötbord och Ng baby spjälskydd. Spjälskydden är designade för att passa tillsammans med märkets påslakanset. Yttertyget är alltid av 100% bomull. Påslakanseten tillverkas både i enfärgat tyg samt med gulliga mönster som passar för de minsta. Materialen är allergivänliga och naturligtvis används enbart färger som är godkända enligt svenska krav. Företaget låter dig välja mellan material som bomull och lin. Även amningskuddar finns i märkets sortiment som ger bra stöd och förenklar amningen.

Ng Baby är ett svenskt märke som grundades - och som fortfarande ligger - i Emmaljunga, i Skåne län. Märket tillverkar kvalitetsprodukter som är lika klassiska som moderna. De lanserar olika kollektioner som hämtar inspiration från exempelvis New England-stilen, cirkusar samt från prinsar och prinsessor - allt för att du ska kunna hitta den stil som passar dig. En Ng baby skötbädd är en mjuk och skön madrass och behaglig för barnet att ligga på. Ng baby madrass tillverkas i olika utföranden och utgår från de behov som din bebis har. Madrasserna är mjuka och behagliga med god luftcirkulation och är enkla att torka av. Sängen matchas med fördel med en avskärmande sänghimmel som ger barnet avskildhet när det är dags för vila.

Hög kvalitet från svenskt märke

Här hos Sleepo erbjuder vi ett stort utbud och bra pris på Ng produkter för småbarn. Handlar du Ng får du högkvalitativa produkter som är bra för ditt barn och som förenklar vardagen. Vi erbjuder dig alltid fri frakt när du beställer genom hos, dessutom får du 14 dagars öppet köp samt fri retur om du behöver skicka tillbaka dina varor. Med snabba leveranser har du dina beställda produkter inom en snar framtid.