Fri frakt (hemleverans 149 kr) Öppet köp i 14 dagar

Karup Sängram

Är du ute efter en minimalistisk sängram? I så fall har du hamnat helt rätt. Alla sängramar från Karup Design kännetecknar minimalism och komfort. Varje sängram har smarta lösningar för dig som bor på en lite mindre yta. Scrolla ner för att se vilken serie av Karup sängramar som faller dig i smaken.

Brett sortiment av sängramar från Karup

Är du ute efter en minimalistisk sängram har du hamnat rätt. Alla sängramar från Karup Design kännetecknar minimalism och komfort. Varje sängram har smarta lösningar för dig som bor på en lite mindre yta. Scrolla ner för att se vilken serie av Karup sängram som faller dig i smaken.

Vilken serie passar ditt hem bäst? 

Serien Ziggy har en bredare sängram som med fördel kan användas istället för ett sängbord, perfekt plats att placera mobil, bok etc. I serien Peek göms en plats bakom sänggaveln för att förvara t.ex. böcker och laddare. Det ingår även enklare lampor som placeras i sängramen. Om du är ute efter en enklare och mer minimalistisk sängram från Karup Design borde du spana in serierna Elan och Japan. Lycka till i val av sängram! 

FSC® -certifierade sängramar från Karup

När en sängram från Karup är 100% FSC® -certifierad betyder det att den är tillverkad av trä som kommer från ett hållbart skogsbruk. För att hålla måtten så inspekteras dessa skogsbruk kontinuerligt för att leva upp till FSCs strikta principer.

Fri frakt

Vi säljer ett stort antal prisvärda sängramar från Karup Design med fri frakt på Sleepo, din säng-, och inredningsexpert med över 100 000 nöjda kunder! ✓Fri frakt ✓Öppet köp ✓Snabb leverans

Osäker på vilken sängram från Karup Design som passar ditt hem bäst? 

Du är varmt välkommen att kontakta vår kundservice som hjälper dig att hitta rätt sängram från Karup på telefonnummer: 08-20 87 70 eller besök oss i vårt Showroom på Markvardsgatan 9, som ligger i centrala Stockholm. Här hjälper våra säng-, och inredningsexperter dig med val av rätt sängram, varmt välkommen!

Du har tidigare tittat på

Alltid på Sleepo!

Fri frakt (hemleverans 149 kr)
Sleepo erbjuder fri frakt (hemleverans 149 kr)
Öppet köp i 14 dagar
Sleepo erbjuder öppet köp i 14 dagar
;