Fri frakt (hemleverans 149 kr) Öppet köp i 14 dagar

Karup Bäddsoffa

Bäddsoffan från Karup är skapt för att ta lite plats och genom dess enkla och stilrena design passar den in i de flesta hem. Några populära serier från Karup är Roots bäddsoffa, Folk bäddsoffa, Lean bäddsoffa och Bean bäddsoffa. Scrolla ner för att se vilken bäddsoffa från Karup som passar dig och ditt hem bäst. 

Populär bäddsoffa från Karup 

Bäddsofforna från Karup är är stilrena, mjuka och minimalistiska. En Bäddsoffa från Karup är perfekt för dig som bor på en lite mindre yta. Karup Designs bäddsoffor har två-tre lägen, ryggstödet är enkelt att fälla upp och ner. En lösning är att ställa bäddsoffan i ett gästrum redo att enkelt fällas ut till övernattningsgäster. 

Vilken serie passar dig bäst?

Bäddsoffan från Karup är skapt för att ta lite plats och genom dess enkla och stilrena design passar den in i de flesta hem. Några populära serier från Karup är Roots bäddsoffa, Folk bäddsoffa, Lean bäddsoffa och Bean bäddsoffa. Klicka dig in på Sleepo.se för att se vilken bäddsoffa från Karup som passar dig och ditt hem bäst. 

Många bäddsoffor från Karup är FSC® -certifierade

Osäker på vad det  betyder att en bäddsoffa från Karup är 100% FSC® -certifierad? Det betyder att bäddsoffan är tillverkad av trä som kommer från ett hållbart skogsbruk. Dessa skogsbruk inspekteras kontinuerligt för att försäkra att de fortsätter att leva upp till FSCs strikta principer.

Fri frakt på allt i hela Sverige!

Vi säljer ett stort antal prisvärda bäddsoffor från Karup med fri frakt på Sleepo, din säng-, och inredningsexpert med över 100 000 nöjda kunder! ✓Fri frakt på allt ✓Öppet köp ✓Snabb leverans

Har du funderingar på vilken bäddsoffa från Karup Design du ska välja? 

Då är du varmt välkommen att kontakta vår kundservice på telefonnummer: 08-20 87 70 eller besök oss i vårt Showroom på Markvardsgatan 9, som ligger i centrala Stockholm. Här hjälper våra säng-, och inredningsexperter dig med val av rätt bäddsoffa från Karup. 

Du har tidigare tittat på

Alltid på Sleepo!

Fri frakt (hemleverans 149 kr)
Sleepo erbjuder fri frakt (hemleverans 149 kr)
Öppet köp i 14 dagar
Sleepo erbjuder öppet köp i 14 dagar
;