Fri frakt (hemleverans 149 kr) Öppet köp i 14 dagar

karup design

Karup Design skapar innovativa möbler som utan ansträngning anpassas för både dag och natt. Med deras bäddsoffor, dagbäddar och andra loungemöbler står funktionalitet i fokus som tillåter flexibel och platssparande användning. I en skandinavisk stil med tydliga japanska influenser erbjuder Karup Design bekväma möbler i FSC-certifierat trä och i stilrena textilier.

Karup Design - tidlös och trendig inredning

Med inspiration från den japanska estetiken Wabi Sabi designar Karup Design tidlösa möbler med en skandinavisk touch. Med raka linjer, jordnära färger och naturmaterial skapar du ett tidlöst och hållbart hem.

Ett harmoniskt sortiment

Karup Designs produkter är gjorda för dig som vill skapa harmoni i ditt hem. De jordnära och neutrala färgerna i sortimentet ger dig en harmonisk bas i din inredning och ger dig fria tyglar att addera en extra färgklick till ditt hem. Möblerna är tillverkade i naturmaterial vilket gör dem slitstarka. Träet som utgör grunden i många av produkterna åldras dessutom med stil och du kan få njuta av din möbel i många år framöver. Karup Designs sortiment är både funktionellt och platsbesparande. Den populära stolen Boogie lämpar sig bra både som en komfortabel stol inomhus men också som en härlig solstol på altanen. Stolen går också att på ett enkelt och smidigt sätt fälla ihop och ställa undan när den inte används.

Låt den japanska estetiken bli en del av ditt hem

Den japanska estetiken Wabi Sabi har varit en inspiration för Karup Design vid framtagandet av deras sortiment. Tidlös visdom är ett av ledorden i Wabi Sabi och något som avspeglas i möblerna. I en tid där nya trender och färgkoder hela tiden ändras erbjuder möblerna från Karup Design dig ett mer hållbart tankesätt. Låt den tidlösa och enkla inredningen från Karup Design ta plats i ditt hem.

Du har tidigare tittat på

Alltid på Sleepo!

Fri frakt (hemleverans 149 kr)
Sleepo erbjuder fri frakt (hemleverans 149 kr)
Öppet köp i 14 dagar
Sleepo erbjuder öppet köp i 14 dagar
;