icon-bed-bedicon-bed-headboardicon-bed-legsicon-bed-matressicon-calendaricon-carticon-checkicon-closeicon-contacticon-customer-serviceicon-downicon-filter-option-2icon-filter-optionicon-removeicon-returnsicon-searchicon-shippingicon-storesicon-wishlist
  • Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp
  • Bloomingville

    Driven av en fascination för nordisk stil och livsstil, startade Creative Director Betina Stampe varumärket Bloomingville år 2000. Sedan dess har hon delat sin passion för att hålla ett hem i konstant förändring med hjälp av kreativa lösningar. Under resans gång har hon gjort sin make Simon Stampe till VD, och fått Bloomingville att under drygt 15 år bli ett av världens ledande varumärken för heminredning.

 

Just nu:
20% rabatt på allt från Bloomingville!
Gäller t.o.m 22 april.

Just nu:
20% rabatt på allt!* Använd kod: EASTER20
Gäller t.o.m 22 april kl 23.59 på ord. priser. Kan ej kombineras med andra erbjudanden.
*Gäller ej Chhatwal & Jonsson, Tell Me More, Mille Notti, Innovation, Casö, Fatboy, Lexington.

Just nu: 
20% rabatt på allt*!
Använd kod: EASTER20
Gäller t.o.m 22 april kl. 23.59 på ord. priser.
(Kan ej kombineras med andra erbjudanden. *Gäller ej Chhatwal & Jonsson, Tell Me More, Mille Notti, Innovation, Casö, Fatboy, Lexington.)

158 produkter
Visar 90 av 158 produkter

Om Bloomingville

Bloomingville är modern dansk design när den är som bäst. Möbler och inredning från företaget är utpräglat funktionella men samtidigt inbjudande och helt rätt för dig som vill ha en varm och skön känsla i hemmet.

Glädje och förändring

Bloomingville är ett danskt märke som grundades år 2000 och som satsar stort på produkter i naturliga och jordnära material. Kollektionerna bidrar till en ombonad och varm känsla i hemmet och kvalitén är genomgående hög. Detta företag gör möbler, textilier och designföremål med en bra fingertoppskänsla för traditionell skandinavisk design. Samtidigt står man för något alldeles eget som kommer till uttryck vad det än handlar om för artiklar. Ett nyckelord för företaget är glädje. Glädje genom förändring, som företaget formulerar det i sin tilltalande designfilosofi.

Utseende och funktion

Det här företaget är känt för sina raka och eleganta linjer och för att erbjuda ett stort utbud av möbler och dekoration till hemmet. Bloomingville har växt till en stor aktör inom heminredning på bara femton år. Mycket tack vare företagets grundare och nuvarande kreativa chef Betina Stampe som lyckas förvånansvärt bra med att addera små, trevliga, förändringar till beprövad och funktionell design inom flera områden. Det här är ett märke för oss som bryr oss om såväl utseende som funktion. Det handlar om funktionell minimalism med en varm och informell touch.

En modern framgångssaga inom dansk design

För det stilrena hemmet är Bloomingville ett bra val när det gäller möbler och mindre inredningsföremål. Faktum är att Bloomingville har inrett hem i hela världen, trots att märket bara har existerat i femton år. När du handlar från oss får du fri frakt och om något skulle bli fel med din beställning bjuder vi även på fri retur.