• Fri frakt på allt i hela Sverige
  • Öppet köp i 14 dagar


  • Pinnstolar

    Klassisk, tidlös och stilren form. Detta beskriver pinnstolen på pricken. Om du tycker om nutida design men uppskattar ändå traditionell formgivning så tror vi att pinnstolen kommer att passa dig alldeles perfekt! Här hittar du hederliga pinnstolar i moderna tappningar.

  • Pinnstolar
14 produkter

Stort urval av pinnstolar

Pinnstolen är en riktig möbelklassiker som alltid pryder sin plats i hemmet. Sleepo erbjuder ett sortiment av pinnstolar i en rad olika stilar och färger för att du ska kunna hitta den som passar bäst i ditt hem.

Pinnstolar i olika utföranden

Hos Sleepo hittar du ett urval av pinnstolar på nätet i olika modeller. Alla håller naturligtvis den höga kvalitet som Sleepo kräver. Som inredningsdetalj är det väldigt klassiskt med pinnstolar, det kan helt enkelt inte bli fel. De pryder sin plats var du än ställer dem och känns inte minst som ett tidlöst och snyggt inslag i köket. Välj mellan modeller som verkligen har det där klassiska pinnstols-utseendet eller våga lite mer med en stol med en mer modern touch. Du kan till exempel, för utom de klassiska stolarna i trä, hitta modeller i aluminium. Stolarna finns i många lättplacerade färger så som vitt, svart och grått.

Många olika användningsområden

Förutom att pinnstolen är en given stol till köket finns det även andra sätt att använda dem på. En vacker pinnstol i modern design kan användas som sängbord för en mer avslappnad stil. Det är också fint att placera en udda stol i hallen som både avlastningsplats och ett ställe att vila på. Var heller inte rädd för att blanda olika typer av pinnstolar. En klassisk pinnstol i trä kan tillsammans med modeller i aluminium, skapa ett trendigt och spännande intryck kring köks- eller matsalsbordet. Hos Sleepo kan du enkelt botanisera bland pinnstolar och hitta de som fyller just den funktion som du söker till ditt hem.

Sleepo har pinnstolar i många modeller

Hos Sleepo hittar du pinnstolar till bra pris på klassiska modeller. Vi har stolar i många olika utseenden för att du ska kunna hitta den som passar ditt hem bäst. Hos oss slipper du vänta på dina möbler eftersom vi levererar din vara snabbt. Du har naturligtvis också öppet köp i 14 dagar samt fri frakt och fri retur. Hos oss ska du tryggt kunna handla möbler av god kvalitet.