• Fri frakt på allt i hela Sverige
  • Öppet köp i 14 dagar

Kampanjer

Här hittar du våra pågående kampanjer

-20%
Just nu!
20% rabatt p&ar allt till vardagsrummet

För hemmets mittpunkt

20% rabatt på allt till vardagsrummet!*

Inred vardagsrummet med alla dina favoriter för att skapa ditt perfekta vardagsrum. Just nu får du 20% rabatt på utvalda produkter som alla hjälper till att ge hemmets mittpunkt en stilfull känsla. Shoppa detaljerna som gör just ditt vardagsrum personligt och få 20% på kategorier så som soffor, bord, prydnadskuddar och mer!

Shoppa nu

Gäller t.o.m 13 aug.
*Gäller ej Casö, Chhatwal & Jonsson, Classic Collection, Design Of, Fatboy, Innovation, Kragelund, Rowico, Shepherd, Woud Mavis 10%.

-20%
Just nu!
20% rabatt p&ar tyngdtäcken från Cura of Sweden

Tyngdtäcken

-20% på Cura tyngdtäcken!

Få en god natts sömn med ett tyngdtäcke från Cura of Sweden. Det populära täcket har revolutionerat många människors sömn då det hjälper till att skapa ökad avslappning och bättre sömnkvalitet. Nu kan du även uppnå samma avslappnande känsla i både säng och soffa med Curas mjuka och härliga tyngdfilt. Just nu får du 20% rabatt på hela vårt Cura sortiment!

Shoppa nu

Sista chansen! Gäller t.o.m 10 aug.

-30%
Just nu!
30% rabatt på Sleepo Dream sängar

För dig och sovrummet

-30% på Sleepo Dream sängar

Ge ditt sovrum en Sleepo makeover och dig själv en bättre sömn. Här får du 30% rabatt på vår egna kontinentalsäng Sleepo Dream som är framtagen med högkvalitativa material för att skapa en oslagbar sovkomfort.

Shoppa nu

Gäller t.o.m 30 aug.

 

Från 7990 kr
Sängar fr 7990 kr

Kinnabädden kontinentalsängar

Kontinentalsängar från 7 990 kr

Dröm dig bort i en härlig kontinentalsäng från Kinnabädden. Varumärket erbjuder danskproducerade sängar med fantastisk sovkomfort av högsta kvalitet och till ett förmånligt pris. Unna dig själv en god sömn i en säng som lever upp till förväntningarna!

Shoppa nu
-15%
Just nu!

Tempur sommarrea

Minst -15% på allt

Unna dig själv en god natts sömn denna sommar med produkter från Tempur. Just nu får du MINST 15% rabatt på allt från Tempur! Shoppa sängar, madrasser, kuddar, reseprodukter och mer till kampanjpriser. Missa inte chansen att uppleva den underbart viktlösa känslan med oslagbara produkter från Tempur.

Shoppa nu

Gäller t.o.m 16 augusti.

-30%
Just nu!
20% rabatt p&ar belysning från Sandsten

Tempur Ice-Grey

Upp till -30% på Tempur Ice-Grey madrasser

Tempur Madrass Ice-Grey erbjuder den klassiskt viktlösa TEMPUR-komforten, perfekt för dig som önskar en madrass med en lite fastare känsla. Ice-Grey madrassen ger en exklusiv viktlös komfort.

Shoppa nu
-40%
Från 5 995 kr
Elegance kontinentalsängar från 5 995 kr!

Elegance Kontinentalsängar

Sängar Från 5 995 kr!

Med Elegance får du en prisvärd säng som ger dig en bättre natts sömn. Du väljer själv bland kontinentalsängar i olika storlekar och färger plus matchande gavlar finns även att klicka hem! Shoppa Elegance sängar från 5 995 kr.

Shoppa nu
-35%
Upp till 35% rabatt på Mavis

Gör plats för gästerna

Upp till -35% på Våningssängar

Kampanjpriser på våningssängar och familjesängar från Mavis. Se till att gästerna har gott om plats med smarta våningssängar. Här får du upp till 35% på hela sortimentet av våningssängar och familjesängar!

Shoppa nu

 

-50%
Rea!
30% rabatt på Sleepo Dream sängar

Mjuka detaljer

Upp till -50% på sängkläder

Finns det något bättre än en nybäddad säng? Inte mycket i alla fall! Passa på att ge sovrummet ett lyft med sängkläder från vår härliga rea. Shoppa underbar satäng, linne, percale, jersey och andra härligheter till riktigt drömmiga priser!

Shoppa nu

Gäller så länge lagret räcker.

-50%
Rea!
Upp till 50% på belysning

Lys upp

Upp till -50% på belysning

Lys upp tillvaron med belysning till härligt nedsatta priser! Hitta den perfekta belysning som passar just ditt hem och stil från flera välkända varumärken. Klicka hem bordslampan, taklampan och golvlampan för extra skinande priser och låt hemmet stråla!

Shoppa nu

Gäller så länge lagret räcker.

-60%
Rea!
Upp till 60% på prydnadskuddar

Finishing touches

Upp till -60% på prydnadskuddar

Piffa till hemma med prydnadskuddar. Mixa och matcha kuddar i olika material, former och färger för att skapa en snygg och unik look. Välj dina personliga favoriter bland massor av prydnadskuddar i vår rea till riktigt bra kampanjpriser!

Shoppa nu

Gäller så länge lagret räcker.

-50%
Rea!
20% rabatt på utvalda sammetsprodukter

Magiska mattor

Upp till -50% på utvalda mattor!

Här finner du ett utvalt sortiment av mattor från varumärken så som Classic Collection, Chhatwal & Jonsson, Linie Design som du just nu får upp till 50% rabatt på! Välj bland olika storlekar, färger och material för att hitta mattan som passar just dig och ditt hem!

Shoppa nu

Gäller så länge lagret räcker.

-50%
Rea!
40% rabatt p&ar Lyngby Porcelain

Get the look

Upp till -50% på Chhatwal & Jonsson

Chhatwal & Jonsson är ett svenskt företag som förenar den klassiska skandinaviska designen med influenser från Indien för att skapa vackra inredningsdetaljer med stor personlighet. Här hittar du just nu härliga Chhatwal produkter med upp till hela 50% i rabatt på ord. pris!

Shoppa nu

Gäller så länge lagret räcker.

-50%
Rea!
40% rabatt p&ar Lyngby Porcelain

Skandinavisk design

Upp till -50% på Bloomingville

Inred med både möbler och mindre detaljer från Bloomingville. Här finner du stilfulla produkter från det välkända varumärket med upp till 50% i rabatt på ord. pris! Ge hemmets alla rum en makeover med bord, sittpuffar, vaser och mer från Bloomingville.

Shoppa nu

Gäller så länge lagret räcker.