• Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp

Kampanjer

Här hittar du våra pågående kampanjer

-20%
Just nu!
20% rabatt på By On

Snygg inredning

20% rabatt på allt från By On

Just nu får du 20% rabatt på snygg inredning från By On! Shoppa produkter som blandar minimalism med lekfulla detaljer på ett genialt sätt där både starka toner och stilrena ytor lever i harmoni.

Shoppa nu

Gäller t.o.m 21 okt.

-20%
Just nu!
20% rabatt på Linie Design

Magic Carpets

20% rabatt på Line Design

Vilken matta passar ditt hem bäst? Bland Linie Designs snygga mattor finner du ett brett utbud av olika storlekar, färger och material - något för varje hem! Just nu får du 20% rabatt på allt från Linie Design så varför inte klicka hem en matta som pryder ditt hem på ett riktigt snyggt sätt?

Shoppa nu

Gäller t.o.m 21 okt.

-30%
Sleepo Dream!
30% rabatt på Sleepo Dream sängar

Dreaming of Sleepo Dream

30% på Sleepo Dream Sängar

Inled hösten med en god natts sömn i vår helt egna kontinentalsäng! Sleepo Dream är en dröm att sova i och just nu kan du shoppa den till 30% på ord. priset. Om du är ute efter god komfort och snygg stil så hittar du din drömsäng i Sleepo Dream!

Shoppa nu

Gäller endast t.o.m 31 okt.

-15%
Just nu!
15% rabatt på Rowico

Skandinavisk design

15 % på möbler från Rowico

Rowico uppvisar möbler med tidlös, skandinavisk design som tydligt värdesätter både snygg stil och högkvalitativa material. Här finner du ett brett sortiment av stolar, bord och förvaring. Introducera lite scandi-chic design till ditt hem med Rowico - Just nu till 15% rabatt!

Shoppa nu

Gäller t.o.m 2 dec.

-60%
Rea!
Rea - Upp till 60% rabatt

Lagerrensning

Rea - upp till 60% rabatt!

Nu har vi rea med upp till 60% rabatt på massvis med möbler och inredning. Passa på och fynda möbler och inredning bland hundratals produkter från kända varumärken så som By On, Chhatwal & Jonsson, Classic Collection, Mille Notti, Lexington med flera.

Shoppa nu

Gäller så långt lagret räcker.

-35%
Upp till 35% rabatt på Mavis

Gör plats för gästerna

Upp till 35% på Våningssängar

Kampanjpriser på våningssängar och familjesängar från Mavis. Se till att gästerna har gott om plats med smarta och stilrena våningssängar från Mavis. Just nu får du upp till 35% på hela sortimentet av våningssängar och familjesängar!

Shoppa nu
-15%
15% på Fatboy Headdemock

Fatboy Headdemock

15% rabatt på Fatboy Headdemock

Headdemock från Fatboy är den perfekta hängmattan för avkopplande stunder i trädgården. Den rymmer 2 personer och är fäst i en kraftig och säker ram som behöver varken rep eller träd för att monteras. Just nu får du 15% rabatt på Headdemock hängmattorna!

Shoppa nu

Gäller så långt lagret räcker.

-50%
15% på Fatboy Headdemock

Lafuma utemöbler

Upp till 50% rabatt på Lafuma

Lafuma’s utemöbler är en sann symbol av “Made in France”-konceptet. Alla möbler görs i franska staden Anneyron och har gjorts där i över 60 år. Alla råmaterial är noga utvalda för sin styrka, hållbarhet och miljövänlighet.

Shoppa nu

Gäller så långt lagret räcker.

-20%
20% rabatt på sängar från Jensen

Sov gott

20% på sängar från Jensen!

Med liggkomfort av högsta kvalitet och skandinavisk design inspirerad av den norska naturen är Jensens sängar formade så att du kan sova gott. Just nu får du 20% rabatt på alla sängar, madrasser och gavlar från Jensen!

Shoppa nu

Gäller endast t.o.m 2 dec.

Från 5 495 kr
20% rabatt på Watt & Veke

Elegance Kontinentalsängar

Sängar fr 5 495 kr!

Med Elegance får du en prisvärd säng som ger dig en bättre natts sömn. Du väljer själv bland kontinentalsängar i olika storlekar och färger plus matchande gavlar finns även att klicka hem! Shoppa Elegance sängar från 5 495 kr.

Shoppa nu

 

 

 

Tempur

Gavel på köpet!
Köp en Tempur Promise Kontinentalsäng! och få en valfri gavel på köpet!

Utvalda Tempur Promise

Gavel på köpet!

Just nu och fram till den tionde november får du en gavel på köpet när du köper en utav Tempurs utvalda sängar! Du väljer själv vilken stil och färg du vill ha på din nya gavel som har ett värde upp till 7 495 kr. Ge sovrummet ett lyft med en ny säng och få en stilfull gavel på köpet!

Shoppa nu

Gäller t.o.m 10 nov.

-15%
30% rabatt på Sleepo Dream sängar

Tempur kuddar

Tempur kuddar 15% Rabatt

En bra kudde som ordentligt stödjer ditt huvud och hals i en bekväm ställning är avgörande för att du ska kunna njuta av din nattsömn. Du hittar en rad sovkuddar från Tempur som du får 15% rabatt på!

Shoppa nu
-15%
30% rabatt på Sleepo Dream sängar

Res i lyx med Tempur!

Tempur reseprodukter 15% rabatt

Glöm obekväma flyg-, bil- och cykelturer med Tempur genom att inhandla den underbara nackkudden, den tryckavlastande bilsätesdynan eller den fantastiskt bekväma cykelsadel-dynan.

Shoppa nu
-15%
30% rabatt på Sleepo Dream sängar

Tempur Supreme

15% på Tempur Supreme Kombimadrasser

Madrass från Tempur som kan användas på alla typer av sängar och underlag. Tempur Cloud ger en härlig balans av mjukhet och stöd. Madrassen är uppbygd av TEMPUR Extra Soft-material som är betydligt mjukare än den traditionella Original-madrassen.

Shoppa nu
-30%
30% rabatt på Sleepo Dream sängar

Tempur IceGrey

Upp till 30% på IceGrey madrasser

Tempur Ice-Grey har Tempurs klassiskt viktlösa känsla som är perfekt för dig som önskar en fast och formbar madrass som anpassar sig exakt efter din kroppsform och ger rätt stöd.

Shoppa nu
-35%
30% rabatt på Sleepo Dream sängar

Tempur Relaxation

Upp till 35% på Tempur Relaxation

Tempur sängkollektion Relaxation är gjord för det eleganta rummet där komfort står i centrum. Dess rena linjer med den moderna präglingen ger en stil som utseendemässigt tilltalar med en känsla av lyx.

Shoppa nu