• Fri frakt på allt i hela Sverige
  • Öppet köp i 14 dagar

*Gäller ej Chhatwal & Jonsson, Fatboy, Rowico, Mille Notti, Lexington, Design Of, Casö, Innovation, Kinnabädden, Stackelbergs, Tempur, Woud.

 

Kampanjer

Här hittar du våra pågående kampanjer

-20%
Just nu!
20% rabatt på utvalda sammetsprodukter

Scandinavian style

20% rabatt på allt från Hübsch!

Danska Hübsch skapar modern design som blir dina favoriter under lång tid. Med en skandinavisk stil, kvalitativa material och nytänkande koncept, producerar Hübsch produkter som gör sig bra i varje hem. Och just nu får du 20% rabatt på allt från Hübsch!

Shoppa nu

Gäller endast t.o.m 27 jan.

-15%
Just nu!
15% rabatt på Rowico

Skandinavisk design

15 % på möbler från Rowico

Rowico uppvisar möbler med tidlös, skandinavisk design som tydligt värdesätter både snygg stil och högkvalitativa material. Här finner du ett brett sortiment av stolar, bord och förvaring. Introducera lite scandi-chic design till ditt hem med Rowico - Just nu till 15% rabatt!

Shoppa nu

Gäller t.o.m 3 feb.

-50%
Just nu!
40% rabatt p&ar utvalt från Mille Notti

Säsongsrea

-50% på utvalt från Mille Notti!

Mille Nottis säsongsrea! Just nu får du 50% rabatt på utvalda produkter. Shoppa sängkläder i sval percale, mjuk satin och glöm inte komplettera med ett lyxigt överkast! Klicka hem alla dina Mille Notti favoriter redan nu!

Shoppa nu

Gäller så länge lagret räcker.

-15%
Just nu!
15% rabatt på Tempur Promise sängar!

Tempur Promise

15% på Tempur Promise sängar!

Tempurs sängserie Promise är gjord för det eleganta rummet där komfort står i centrum. Det 15 cm tjocka lagret av Tempurmaterial hålls uppe av ett stabilt och skonsamt lager av komfortskum för bästa möjliga liggkomfort. Just nu får du 15% på alla Promise sängar & gavlar.

Shoppa nu

Gäller t.o.m 16 feb.

-30%
Just nu!
15-30% rabatt på Tempurmadrasser.

Tempur madrasser

Tempurmadrasser 15-30% rabatt!

Upplev fantastisk komfort med madrasser från Tempur. Välj mellan den klassiska Original bäddmadrassen, de lyxiga Cloud madrasserna och mer. Unna dig själv en god natts sömn med en härlig madrass från Tempur. Just nu får du 15-30% rabatt på Tempurmadrasser

Shoppa nu

Gäller t.o.m 16 feb.

-15%
30% rabatt på Tempur Kuddar

Tempur kuddar

Tempur kuddar 15% Rabatt

En bra kudde som ordentligt stödjer ditt huvud och hals i en bekväm ställning är avgörande för att du ska kunna njuta av din nattsömn. Du hittar en rad sovkuddar från Tempur som du får 15% rabatt på!

Shoppa nu
-15%
Rea!
15% rabatt på Tempur Reseprodukter

Res i lyx med Tempur!

Chhatwal & Jonsson - upp till -50%

Glöm obekväma flyg-, bil- och cykelturer med Tempur genom att inhandla den underbara nackkudden, den tryckavlastande bilsätesdynan eller den fantastiskt bekväma cykelsadel-dynan.

Shoppa nu

Gäller så länge lagret räcker.

-40%
Rea!
40% rabatt p&ar Lyngby Porcelain

Vaser & Skålar

-40% på Lyngby Porcelain!

Här hittar du vackra vaser, krukor och skålar från Lyngby Porcelain till 40% rabatt på ord. priset! Lygnby tillverkar tidlös, klassisk design som passar utan problem i majoriteten av olika inredningsstilar - missa därför inte chansen att shoppa någon utav dessa vackra detaljer till -40%!

Shoppa nu

Gäller så länge lagret räcker.

-50%
Rea!
40% rabatt p&ar Lyngby Porcelain

Lagerrensning

Chhatwal & Jonsson - upp till -50%

Chhatwal & Jonsson är ett svenskt företag som förenar den klassiska skandinaviska designen med influenser från Indien för att skapa vackra inredningsdetaljer med stor personlighet. Här hittar du just nu härliga Chhatwal produkter med upp till hela 50% i rabatt på ord. pris!

Shoppa nu

Gäller så länge lagret räcker.

-50%
Rea!
40% rabatt p&ar Lyngby Porcelain

Lagerrensning

Bloomingville - upp till 50% rabatt

Inred med både möbler och mindre detaljer från Bloomingville. Här finner du stilfulla produkter från det välkända varumärket med upp till 50% i rabatt på ord. pris! Ge hemmets alla rum en makeover med bord, sittpuffar, vaser och mer från Bloomingville.

Shoppa nu

Gäller så länge lagret räcker.

-60%
Rea!
Rea - Upp till 60% rabatt

Lagerrensning

Rea - upp till 60% rabatt!

Nu har vi rea med upp till 60% rabatt på massvis med möbler och inredning. Passa på och fynda möbler och inredning bland hundratals produkter från kända varumärken så som By On, Chhatwal & Jonsson, Classic Collection, Mille Notti, Lexington med flera.

Shoppa nu

Gäller så långt lagret räcker.

-35%
Upp till 35% rabatt på Mavis

Gör plats för gästerna

Upp till 35% på Våningssängar

Kampanjpriser på våningssängar och familjesängar från Mavis. Se till att gästerna har gott om plats med smarta och stilrena våningssängar från Mavis. Just nu får du upp till 35% på hela sortimentet av våningssängar och familjesängar!

Shoppa nu
-15%
15% på Fatboy Headdemock

Fatboy Headdemock

15% rabatt på Fatboy Headdemock

Headdemock från Fatboy är den perfekta hängmattan för avkopplande stunder i trädgården. Den rymmer 2 personer och är fäst i en kraftig och säker ram som behöver varken rep eller träd för att monteras. Just nu får du 15% rabatt på Headdemock hängmattorna!

Shoppa nu

Gäller så långt lagret räcker.

-50%
15% på Fatboy Headdemock

Lafuma utemöbler

Upp till 50% rabatt på Lafuma

Lafuma’s utemöbler är en sann symbol av “Made in France”-konceptet. Alla möbler görs i franska staden Anneyron och har gjorts där i över 60 år. Alla råmaterial är noga utvalda för sin styrka, hållbarhet och miljövänlighet.

Shoppa nu

Gäller så långt lagret räcker.

Från 5 995 kr
Elegance kontinentalsängar från 5 995 kr!

Elegance Kontinentalsängar

Sängar fr 5 995 kr!

Med Elegance får du en prisvärd säng som ger dig en bättre natts sömn. Du väljer själv bland kontinentalsängar i olika storlekar och färger plus matchande gavlar finns även att klicka hem! Shoppa Elegance sängar från 5 995 kr.

Shoppa nu