• Fri frakt på allt i hela Sverige
  • Öppet köp t.o.m 10 jan

20-60% rabatt på allt!*.

*Gäller ej Chhatwal & Jonsson, Fatboy, Rowico, Mille Notti, Lexington, Design Of, Casö, Tempur, Innovation, Woud, Seletti.

 

Kampanjer

Här hittar du våra pågående kampanjer

-20%
Just nu!
20% rabatt p&ar all belysning

För en ljusare årstid

20% på all belysning!

Låt vintern stråla med härlig belysning från en lång rad välkända varumärken. Shoppa lampor för hemmets alla rum och få 20% på hela* sortimentet! Ge inredningen ett ljusare uttryck under årets mörkaste tid med den perfekta belysningen för just dina behov.

Shoppa nu

Gäller t.o.m 16 dec.
*Gäller ej HKliving, Seletti, Jonathan Adler.

-25%
Just nu!
20% rabatt p&ar all belysning

Velvet Dreams

25% på allt från Linum!

Styla hemmet med inredning från Linum! Just nu får du hela 25% rabatt på allt från Linum - här finner du en blandning av snygga sammetsöverkast, prydnadskuddar, dekoration och mer. Så ta chansen att lyxa till det lite extra med produkter från Linum.

Shoppa nu

Gäller t.o.m 16 dec.

-60%
Rea!
Rea - Upp till 60% rabatt

Lagerrensning

Rea - upp till 60% rabatt!

Nu har vi rea med upp till 60% rabatt på massvis med möbler och inredning. Passa på och fynda möbler och inredning bland hundratals produkter från kända varumärken så som By On, Chhatwal & Jonsson, Classic Collection, Mille Notti, Lexington med flera.

Shoppa nu

Gäller så långt lagret räcker.

-35%
Upp till 35% rabatt på Mavis

Gör plats för gästerna

Upp till 35% på Våningssängar

Kampanjpriser på våningssängar och familjesängar från Mavis. Se till att gästerna har gott om plats med smarta och stilrena våningssängar från Mavis. Just nu får du upp till 35% på hela sortimentet av våningssängar och familjesängar!

Shoppa nu
-15%
15% på Fatboy Headdemock

Fatboy Headdemock

15% rabatt på Fatboy Headdemock

Headdemock från Fatboy är den perfekta hängmattan för avkopplande stunder i trädgården. Den rymmer 2 personer och är fäst i en kraftig och säker ram som behöver varken rep eller träd för att monteras. Just nu får du 15% rabatt på Headdemock hängmattorna!

Shoppa nu

Gäller så långt lagret räcker.

-50%
15% på Fatboy Headdemock

Lafuma utemöbler

Upp till 50% rabatt på Lafuma

Lafuma’s utemöbler är en sann symbol av “Made in France”-konceptet. Alla möbler görs i franska staden Anneyron och har gjorts där i över 60 år. Alla råmaterial är noga utvalda för sin styrka, hållbarhet och miljövänlighet.

Shoppa nu

Gäller så långt lagret räcker.

Från 5 995 kr
Elegance kontinentalsängar från 5 995 kr!

Elegance Kontinentalsängar

Sängar fr 5 995 kr!

Med Elegance får du en prisvärd säng som ger dig en bättre natts sömn. Du väljer själv bland kontinentalsängar i olika storlekar och färger plus matchande gavlar finns även att klicka hem! Shoppa Elegance sängar från 5 995 kr.

Shoppa nu
-20%
Just nu!
20% rabatt på sängar från Jensen

Sov gott

20% på sängar från Jensen!

Med liggkomfort av högsta kvalitet och skandinavisk design inspirerad av den norska naturen är Jensens sängar formade så att du kan sova gott. Just nu får du 20% rabatt på alla sängar, madrasser och gavlar från Jensen!

Shoppa nu

Gäller endast t.o.m 22 dec.

 

 

Tempur

-15%
30% rabatt på Tempur Kuddar

Tempur kuddar

Tempur kuddar 15% Rabatt

En bra kudde som ordentligt stödjer ditt huvud och hals i en bekväm ställning är avgörande för att du ska kunna njuta av din nattsömn. Du hittar en rad sovkuddar från Tempur som du får 15% rabatt på!

Shoppa nu
-15%
15% rabatt på Tempur Reseprodukter

Res i lyx med Tempur!

Tempur reseprodukter 15% rabatt

Glöm obekväma flyg-, bil- och cykelturer med Tempur genom att inhandla den underbara nackkudden, den tryckavlastande bilsätesdynan eller den fantastiskt bekväma cykelsadel-dynan.

Shoppa nu
-15%
15% rabatt på Tempur Suprem Kombimadrasser

Tempur Supreme

15% på Tempur Supreme Kombimadrasser

Madrass från Tempur som kan användas på alla typer av sängar och underlag. Tempur Cloud ger en härlig balans av mjukhet och stöd. Madrassen är uppbygd av TEMPUR Extra Soft-material som är betydligt mjukare än den traditionella Original-madrassen.

Shoppa nu
-30%
30% rabatt på Tempur IceGrey madrasser

Tempur IceGrey

Upp till 30% på IceGrey madrasser

Tempur Ice-Grey har Tempurs klassiskt viktlösa känsla som är perfekt för dig som önskar en fast och formbar madrass som anpassar sig exakt efter din kroppsform och ger rätt stöd.

Shoppa nu
-33%
33% rabatt på Tempur Relaxation sängar

Tempur Relaxation

Upp till 33% på Tempur Relaxation

Tempur sängkollektion Relaxation är gjord för det eleganta rummet där komfort står i centrum. Dess rena linjer med den moderna präglingen ger en stil som utseendemässigt tilltalar med en känsla av lyx.

Shoppa nu