• Fri frakt på allt i hela Sverige
  • Öppet köp i 14 dagar


  • Golvlampor

    Att golvlampan har många funktioner är det absolut ingen tvekan om. Använd som läslampa, som allmän upplysningskälla, för att belysa mörka hörn och vrår, eller varför inte som en snygg inredningsdetalj? Här hittar du en lysande blandning av golvlampor som uppfyller just dina kriterier.

78 produkter

Snygga golvlampor för alla rum

En golvlampa fyller två funktioner; belysning och inredning. Det handlar inte bara om att lysa upp rummet, utan även att komplettera det. Hos Sleepo hittar du massvis av golvlampor att välja bland.

Vilken sorts golvlampa söker du? Vill du ha en klassisk, svart golvlampa som smälter in med inredningen eller vill du ha något med lite mer designer-känsla? En golvlampa kan bli sin egen möbel och sticka ut, samtidigt som den lyfter hela rummet med sitt ljus och snygga design. Hos Sleepo finns flera lampor i riktigt bra kvalitet. Satsa på något klassiskt i sovrummet och något mer modernt bredvid soffan eller matcha din nya golvlampa med den där obskyra möbeln i hörnet. Bara fantasin sätter gränser.

Vi har snygga golvlampor i flera olika färger och former, vare sig du vill ha en knubbig vit modell eller kanske en lampa i mässing? Båda typerna medför sin alldeles egna charm och med så mycket att välja mellan finns det garanterat något som faller alla i smaken. Känn efter vad du vill att din nya golvlampa ska säga om dig och ditt hem - en så enkel detalj kan lätt bli ett statement piece om du vill det. Vill du hellre ha något mer nedtonad att lysa upp när du sitter i soffan med en bok om kvällen, så finns det flera alternativ även där.

Oavsett vilket rum du vill göra lite ljusare så finns det ett stort sortiment hos Sleepo. Vill du ha en enkel, vit golvlampa eller något mer originellt så har du hittat helt rätt. Vi erbjuder även snabb leverans och fri frakt och retur samt 14 dagars öppet köp, så du kan testa din nya lampa hemma och se hur den passar in innan du bestämmer dig.