• Fri frakt på allt i hela Sverige
  • Öppet köp i 14 dagar

  • Värnamo of Sweden

    Sedan 1951 har Varnamo of Sweden tillverkat bädd- och prydnadstextilier av högsta kvalitet. Varnamo of Sweden är kända för sina härliga kuddar, täcken, bäddmadrasser, överkast, plädar, prydnadskuddar med mera. Sover du på hotell är även sannolikheten hög att du gör det på en kudde och under ett täcke från Värnamo Sängkläder.

  • Värnamo of Sweden
3 produkter

Varnamo of Sweden - Endast det bästa är gott nog


Värnamo Sängkläder som är grundaren av Varnamo of Sweden är ett familjeföretag och har sedan år 1951 tillverkat bädd- och prydnadstextilier av högsta kvalitet. Varnamo of Sweden är kända för sina härliga kuddar, täcken, bäddmadrasser, överkast, plädar, prydnadskuddar med mera. Sover du på hotell är även sannolikheten hög att du gör det på en kudde och under ett täcke från Vanamo.

Varnamo of Sweden står för lång erfarenhet, god kunskap och bra service. Täcken och kuddar tillverkas på fabriken i Värnamo och att kvalitet är deras starkaste signum. De arbetar alltid med handplockade, omsorgsfullt formgivna textilier. Deras trendspanare har ständigt ett finger i luften för att känna vart modets vindar blåser. Allt för att du ständigt ska kunna frossa i ett härligt sortiment av nya vackra och innovativa kollektioner.

Hos oss hittar du fibertäcken, kuddar och kvalsterskydd från Varnamo till riktigt bra priser!