Fri frakt (hemleverans 149 kr) Öppet köp i 14 dagar

Shepherd Tofflor

Vi är stolta över att kunna erbjuda ett brett sortiment av Shepherd tofflor, kända för sin komfort och stil. Dessa tofflor är tillverkade med omsorg och precision, vilket gör dem till ett utmärkt val för både vardag och avkoppling.

Shepherd Tofflor – Komfort och stil för slla tillfällen

Välkommen till Sleepo, din destination för kvalitetsmöbler och inredning. Vi är stolta över att kunna erbjuda ett brett sortiment av Shepherd tofflor, kända för sin komfort och stil. Dessa tofflor är tillverkade med omsorg och precision, vilket gör dem till ett utmärkt val för både vardag och avkoppling.

Varför välja Shepherd tofflor?

Shepherd tofflor är synonymt med kvalitet och hållbarhet. Tillverkade av naturliga material som fårskinn och ull, erbjuder dessa tofflor enastående värme och komfort. Deras slitstarka design garanterar att du kan njuta av dem i många år framöver. Dessutom är Shepherd tofflor både snygga och funktionella, vilket gör dem till ett perfekt komplement till din hemmagarderob.

Olika stilar av Shepherd tofflor

Hos Sleepo hittar du ett brett utbud av Shepherd tofflor i olika stilar och färger. Oavsett om du föredrar klassiska modeller eller mer moderna varianter, har vi något för alla smaker. Välj mellan modeller med eller utan fårskinnsfoder, samt olika typer av sulor för att passa ditt behov och din livsstil.

Så tar du hand om dina Shepherd tofflor

För att dina Shepherd tofflor ska hålla så länge som möjligt, är det viktigt att ta hand om dem på rätt sätt. Vi rekommenderar att du regelbundet borstar dem med en mjuk borste och använder specialprodukter för att vårda fårskinn och ull. Undvik att utsätta dem för direkt solljus eller stark värme, då detta kan skada materialet.

Frågor? Ta kontakt med vår kundservice på telefon: 08-20 87 70 eller epost: info@sleepo.se

Alltid på Sleepo!

Fri frakt (hemleverans 149 kr)
Sleepo erbjuder fri frakt (hemleverans 149 kr)
Öppet köp i 14 dagar
Sleepo erbjuder öppet köp i 14 dagar
;