icon-bed-bedicon-bed-headboardicon-bed-legsicon-bed-matressicon-calendaricon-carticon-checkicon-closeicon-contacticon-customer-serviceicon-downicon-filter-option-2icon-filter-optionicon-removeicon-returnsicon-searchicon-shippingicon-storesicon-wishlist

New Works Kizu White Marble Bordslampa Small har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt över 499 kr
  • Fri retur
  • Öppet köp
New Works

New Works Kizu White Marble Bordslampa Small


2 699 kr
Fri frakt över 499:- Fri retur Öppet köp

Leveranstid: 1-3 vardagar
Finns även som:

Med underbar form och ett fantastiskt designkoncept, skapar bordslampan Kizu, från New Works, en kraftfull illusion. Gjord i klassisk marmor, kombinerat med stilrent akrylglas i vitt, uppvisar Kizu en imponerande balansakt. Med ett härligt sken är Kizu inte endast ett vackert designobjekt men även en funktionell lampa som lyckas fånga uppmärksamhet i varje hörn av ditt hem!

Varumärke New Works
Färg Vit
Storlek (HxØ): 35 x 25 cm
Ljuskälla E14 LED max 7W. Använd en dimbar ljuskälla.
New Works

New Works

New Works skapar objekt utöver det vanliga. Med sin orädda inställning till design, arbetar New Works kontinuerligt med att tänja på gränserna för att upptäcka och använda nya former, material och texturer. New Works’ experimentella tankesätt resulterar i sofistikerade och unika föremål som uppvisar fabulöst hantverk.

Leveranstid 1-3 vardagar
Fraktsätt Leverans via postombud

Den valda produkten levereras till ditt närmaste postombud. Du får ett sms när vi har packat och skickat din vara, samt får du ett sms när varan finns att hämta ut på ditt utlämningsställe. I sms:et finner du ett avi-nummer som ska visas upp på postombudet. Glöm inte att medtaga legitimation när du hämtar upp ditt paket.