icon-bed-bedicon-bed-headboardicon-bed-legsicon-bed-matressicon-calendaricon-carticon-checkicon-closeicon-contacticon-customer-serviceicon-downicon-filter-option-2icon-filter-optionicon-removeicon-returnsicon-searchicon-shippingicon-storesicon-wishlist
  • Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp
  • Lovely Linen

    Lovely Linen är företaget som sedan 1992 har tillverkat kvalitativa produkter av linne. Företaget har inspirerats av materialets långa historia samt de fantastiska egenskaperna som linne besitter. Med mjuka plädar och hemtextilier från Lovely Linen får ditt hem den mysiga och personliga prägeln – där du kan trivas. Oavsett om det är i badrummet, köket, sovrummet eller varför inte i barnrummet. Lovely Linen har ett fokus på sängkläder, dessa är specialtvättade för att uppnå extra mjukhet samt en vacker struktur. Materialet lin är perfekt för sängkläder, just på grund av absorberingsförmågan av fukt. Under sommaren kan du hålla dig sval med Lovely Linen och när det blir kyligare så slipper du frysa. Lovely Linen koncentrerar sig på att kvalitetssäkra sina linneprodukter med en egen modernare design. Hemtrevnad är ett ledande ord och med hjälp av Lovely Linens fantastiska produkter kan du verkligen skapa en mysig och hög trevnadsfaktor. Produkterna från Lovely Linen är i naturliga färger för att passa ditt hem, oavsett vilken färgskala eller övrig inredning du har så kommer Lovely Linen matcha. Hos Lovely Linen är det kärleken till det icke-perfekta och det levande som är drivkraften!

  • Lovely Linen

Just nu:
20% rabatt på allt!* Använd kod: EASTER20
Gäller t.o.m 22 april kl 23.59 på ord. priser. Kan ej kombineras med andra erbjudanden.
*Gäller ej Chhatwal & Jonsson, Tell Me More, Mille Notti, Innovation, Casö, Fatboy, Lexington.

Just nu: 
20% rabatt på allt*!
Använd kod: EASTER20
Gäller t.o.m 22 april kl. 23.59 på ord. priser.
(Kan ej kombineras med andra erbjudanden. *Gäller ej Chhatwal & Jonsson, Tell Me More, Mille Notti, Innovation, Casö, Fatboy, Lexington.)

30 produkter

Om Lovely Linen 

Lovely Linen by Kardelen tillverkar rustikt vackra hemtextilier som sängkläder och handdukar av 100 % naturligt linne. Märket förenar ett traditionellt och praktiskt material med en modern design.

Naturliga sängkläder i linne

Naturliga sängkläder garanterar en skön sömn. Naturmaterialet linne låter kroppen andas under natten och känns svalt när det är varmt och värmer när det är kallt. Lovely Linen by Kardelen tillverkar sängkläder av 100 % linne som odlas i Europa. Alla deras linneprodukter finns i vackra, jordnära färger som ger en avkopplande känsla i sovrummet. Matcha örngott, sängkappor och lakan i samma, eller olika, färger för ett naturligt och bekvämt sovrum. Märket, som startade år 1992 har som ambition att tillverka högkvalitativa linneprodukter med modern design.

Lättskött och hållbart

Förutom att vara mycket bekväma är sängkläderna från Lovely Linen by Kardelen både slitstarka och lättskötta. Sängkläderna tvättas i 60 grader och kan torktumlas men det går givetvis lika bra att hängtorka. Linne är ett material som blir finare ju mer det används och texturen på tyget ger en fin och rustik karaktär till alla sorters hem oavsett om du har en modern eller en traditionell heminredning. Genom det breda utbudet av olika jordnära färger på sängkläderna kan du enkelt välja en färg som passar ditt sovrum.

Förbättra sömnen med sängkläder

Sovrummet är ett av de viktigaste rummen i hemmet. Där kopplar vi av, sover och laddar batterierna inför nästa dag. Genom fina sängkläder kan vi förbättra vår sömn och vakna mer utvilade. Många upplever att de får skönare sömn med sänglakan av linne. Hitta dina favoriter från Lovely Linen by Kardelen och få fri frakt på ditt köp. Varför inte passa på att kombinera ditt köp till sovrummet med en mysig och varm pläd av linne och ull?