Fri frakt (hemleverans 149 kr) Öppet köp i 14 dagar

Grå gardiner

Grå gardiner är en tidlös och elegant inredningsdetalj som passar perfekt till alla typer av rum. Oavsett om du vill skapa en mysig och avslappnad atmosfär i ditt sovrum eller en mer formell känsla i ditt vardagsrum, så kan gråa gardiner hjälpa till att sätta tonen.

Grå gardiner - Skapa en elegant atmosfär i ditt hem

Grå gardiner är en tidlös och elegant inredningsdetalj som passar perfekt till alla typer av rum. Oavsett om du vill skapa en mysig och avslappnad atmosfär i ditt sovrum eller en mer formell känsla i ditt vardagsrum, så kan gråa gardiner hjälpa till att sätta tonen.

Varför välja gråa gardiner?

Gråa gardiner är ett utmärkt val för den som vill ha en neutral färg som passar till det mesta. Grått är en tidlös nyans som aldrig går ur stil och som kan användas i många olika inredningsstilar.

Gråa gardiner kan också hjälpa till att skapa en känsla av rymd och ljus i ett rum. Om du väljer en ljusare grå nyans så kan det hjälpa till att reflektera ljuset och få rummet att kännas större och mer öppet.

En annan fördel med gråa gardiner är att de är lätta att matcha med andra inredningsdetaljer. Grått passar till det mesta och kan kombineras med allt från trädetaljer till metall och glas.

Välj rätt material

När du väljer gråa gardiner är det viktigt att fundera på vilket material du vill ha. Beroende på vilken stil du vill skapa och vilken funktion gardinerna ska ha så kan olika material passa bättre.

Om du vill ha gardiner som hjälper till att skapa en mysig och ombonad känsla i ett rum så kan det vara bra att välja gardiner i mjuka och tjocka material som sammet eller linne. Dessa material ger en känsla av värme och kan hjälpa till att dämpa ljud och ljus.

Om du däremot vill ha gardiner som släpper in mycket ljus och som inte tar för mycket plats så kan det vara bra att välja gardiner i tunna material som siden eller chiffong. Dessa material ger en lätt och luftig känsla och kan hjälpa till att skapa en känsla av rymd i ett rum.

Hitta rätt längd på dina gardiner

När du väljer gardiner är det också viktigt att tänka på längden. För att få ett snyggt och enhetligt intryck så bör gardinerna nå ända ner till golvet. Detta hjälper till att skapa en känsla av höjd och elegans.

Om du har högt i tak och vill maximera känslan av höjd så kan det vara bra att välja gardiner som är ännu längre än så. Detta hjälper till att skapa en känsla av rymd och lyx i rummet.

Kontakta oss

Vi på Sleepo hjälper dig gärna att hitta rätt gardiner till ditt hem. Tveka inte att höra av dig om du har frågor eller behöver hjälp med att välja rätt gardiner. Kontakta vår kundservice på tel: 08-20 87 70 eller e-post: info@sleepo.se så hjälper vi dig att hitta rätt.

Alltid på Sleepo!

Fri frakt (hemleverans 149 kr)
Sleepo erbjuder fri frakt (hemleverans 149 kr)
Öppet köp i 14 dagar
Sleepo erbjuder öppet köp i 14 dagar
;