icon-bed-bedicon-bed-headboardicon-bed-legsicon-bed-matressicon-calendaricon-carticon-checkicon-closeicon-contacticon-customer-serviceicon-downicon-filter-option-2icon-filter-optionicon-removeicon-returnsicon-searchicon-shippingicon-storesicon-wishlist
  • Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp
  • Globen Lighting

    Globen Lighting har ett stort sortiment av moderna lampor och belysning för alla hem och platser. Hos Globen Lighting ligger fokus på kreativ form och funktion, de har nästan 35 års erfarenhet i branschen och har sedan dess ständigt utvecklats och är idag mer kreativa än någonsin. Globen Lighting grundades år 1984 av Anders Hall i Svenljunga, en liten bit söder om Borås. Han hade då efter många års erfarenhet i belysningsbranschen bestämt sig för att ta sin kunskap och erfarenhet och starta Globen Lighting – ett företag som sätter lampan i centrum och menar att lampor är så mycket mer än någonting som bara ger det nödvändiga ljuset. Med lampor från Globen Lighting öppnas en helt ny värld, med sina fantastiska former och innovativa funktioner blir lampan så mycket mer än bara en ljuskälla. Globen Lighting menar att en lampa bidrar med så mycket mer till ett rum eller en plats än vad den traditionellt uppfattas att göra, den kan helt enkelt förändra en hel sinnesstämning och till och med förändra hur hela rummet uppfattas. Med sin moderna design och stora passion så är det precis det Globen Lighting gör, de förändrar och sätter en helt ny prägel på ditt hem.

  • Globen Lighting
52 produkter

Globen Lighting firar snart 30 år och är mer kreativa än någonsin. 1984 grundandes bolaget av Anders Hall i Svenljunga och är idag ett framgångsrikt familjeägt företag som erbjuder ett stort sortiment av modern belysning för alla hem och miljöer!