Fri frakt (hemleverans 149 kr) Öppet köp i 14 dagar

Beach House Påslakan

Är du ute efter Beach House påslakan? Då har du hamnat rätt! Påslakanen från Beach House är otroligt mjuka och sköna att sova i. Hos oss på Sleepo hittar du ett brett sortiment av påslakan från Beach House i naturnära färger som passar alla hem. 

Brett sortiment av Beach House påslakan 

Är du ute efter Beach House påslakan? Då har du hamnat rätt! Påslakanen från Beach House är otroligt mjuka och sköna att sova i. Hos oss på Sleepo hittar du ett brett sortiment av påslakan från Beach House i naturnära färger som passar i alla hem. 

Köp Beach House påslakan online på Sleepo

Har du en gång sovit i Beach House påslakan är det svårt att byta till något annat. Hos oss på Sleepo hittar du Beach House  påslakan dubbel och Beach House påslakan enkel i fräscha färger. Om det är så att du redan har påslakan från Beach House får du inte missa att testa Beach House lakan jersey, Beach House örngott jersey mjuka morgonrockar, pyjamas, nattlinnen, prydnadskuddar och plädar.

Historien om Beach House

Beach House kommer ifrån USA där det är populärt att ha sängkläder i Jersey-material. Idén kom från Rachel Ashwell som ville ha känslan av en väl tilltagen t-shirt, som är mjuk och skön mot huden i en hel uppsättning av sängkläder. Det som gjorde att jersey sängkläderna fick ett rejält uppsving var när Oprah Winfrey kallade sängkläderna för “årets upptäckt”. År 2009 var året då man kunde köpa sängkläder från Beach House Company i Europa. Ett av de utvalda länderna för satsningen var just Sverige. Designen inspireras, som namnet vittnar om, av livet vid Stilla Havskusten längs Kaliforniens kustlinje. för att förstå hur mjukt materialet i Beach House påslakan är måste man nästan testa, du kommer inte att ångra dig. 

Prisvärda påslakan från Beach House

Vi säljer ett stort antal prisvärda påslakan från Beach House med fri frakt på Sleepo, din säng-, och inredningsexpert med över 100 000 nöjda kunder! ✓Fri frakt ✓Öppet köp ✓Snabb leverans. 

Är det något du undrar över?

Du är varmt välkommen att kontakta vår kundservice som hjälper dig att hitta rätt påslakan från Beach House på telefonnummer: 08-20 87 70 eller besök oss i vårt Showroom på Markvardsgatan 9, som ligger i centrala Stockholm. Här hjälper våra säng-, och inredningsexperter dig med val av påslakan från Beach House, varmt välkommen

Alltid på Sleepo!

Fri frakt (hemleverans 149 kr)
Sleepo erbjuder fri frakt (hemleverans 149 kr)
Öppet köp i 14 dagar
Sleepo erbjuder öppet köp i 14 dagar
;