Fri frakt (hemleverans 149 kr) Öppet köp i 14 dagar

Beach House Lakan

Har du en gång sovit i Beach House lakan så är det svårt att byta till något annat. Lakanen från Beach House är otroligt mjuka, som att sova i en stor och mjuk t-shirt. Spana in vårt breda sortiment av Beach House lakan. 

Beach House Lakan- som att sova i en mjuk t-shirt 

Har du en gång sovit i Beach House lakan så är det svårt att byta till något annat. Lakanen från Beach House är otroligt mjuka, som att sova i en stor och mjuk t-shirt. Spana in vårt breda sortiment av Beach House lakan. 

Köp Beach House lakan online på Sleepo

Utöka din kollektion av Beach House lakan med, Beach House påslakan jersey, Beach House örngott jersey mjuka morgonrockar, pyjamas, nattlinnen, prydnadskuddar och plädar. 

Materialet i Beach House lakanen är tillverkade i det mjukaste Jersey som är otroligt mjukt mot huden. Lakanen finns i ljusa och fräscha färger som passar alla hem. Perfekt som present till någon du tycker om. Vad vore härligare än ett helt set med sängkläder från Beach House? 

Historien om Beach House

Beach House kommer ifrån USA där det är populärt att ha sängkläder i Jersey-material. Idén kom från Rachel Ashwell som ville ha känslan av en väl tilltagen t-shirt, som är mjuk och skön mot huden i en hel uppsättning av sängkläder. Det som gjorde att jersey sängkläderna fick ett rejält uppsving var när Oprah Winfrey kallade sängkläderna för “årets upptäckt”. 2009 var året då man kunde köpa sängkläder från Beach House Company i Europa. Ett av de utvalda länderna för satsningen var just Sverige. Designen inspireras, som namnet vittnar om, av livet vid Stilla Havskusten längs Kaliforniens kustlinje. för att förstå hur mjukt materialet i Beach House lakan är måste man nästan testa, du kommer inte att ångra dig. 

Fri frakt i hela Sverige!

Vi säljer ett stort antal prisvärda lakan från Beach House med fri frakt på Sleepo, din säng-, och inredningsexpert med över 100 000 nöjda kunder! ✓Fri frakt ✓Öppet köp ✓Snabb leverans. 

Är det något du undrar över?

Du är varmt välkommen att kontakta vår kundservice som hjälper dig att hitta rätt lakan från Beach House på telefonnummer: 08-20 87 70 eller besök oss i vårt Showroom på Markvardsgatan 9, som ligger i centrala Stockholm. Här hjälper våra säng-, och inredningsexperter dig med val av lakan från Beach House, varmt välkommen

Du har tidigare tittat på

Alltid på Sleepo!

Fri frakt (hemleverans 149 kr)
Sleepo erbjuder fri frakt (hemleverans 149 kr)
Öppet köp i 14 dagar
Sleepo erbjuder öppet köp i 14 dagar
;