Fri frakt (hemleverans 149 kr) Öppet köp i 14 dagar

Beach House Örngott

Beach House örngott är något alldeles extra. Materialet i örngotten är av jersey material som ska kännas som en tilltagen t-shirt, alltså otroligt mjukt mot huden. Upptäck vårt sortiment av örngott från Beach House hos oss på Sleepo. 

Beach House örngott är något extra

Beach House örngott är något alldeles extra. Materialet i örngotten är av jersey material som ska kännas som en tilltagen t-shirt, alltså otroligt mjukt mot huden. Upptäck vårt sortiment av örngott från Beach House hos oss på Sleepo. 

Köp Beach House örngott online på Sleepo

Du kanske redan har sängkläder från Beach House? Då förstår vi varför du vill köpa fler! Har man en gång sovit i sängkläder från Beach House är det svårt att byta till något annat. Om du vill komplettera din uppsättning med produkter från Beach House kan vi varmt rekommendera Beach House lakan jersey, Beach House påslakan jersey mjuka morgonrockar, pyjamas, nattlinnen, prydnadskuddar och plädar.

Historien om Beach House

Beach House kommer ifrån USA där det är populärt att ha sängkläder i Jersey-material. Idén kom från Rachel Ashwell som ville ha känslan av en väl tilltagen t-shirt, som är mjuk och skön mot huden i en hel uppsättning av sängkläder. Det som gjorde att jersey sängkläderna fick ett rejält uppsving var när Oprah Winfrey kallade sängkläderna för “årets upptäckt”. År 2009 var året då man kunde köpa sängkläder från Beach House Company i Europa. Ett av de utvalda länderna för satsningen var just Sverige. Designen inspireras, som namnet vittnar om, av livet vid Stilla Havskusten längs Kaliforniens kustlinje. för att förstå hur mjukt materialet i Beach House örngott är måste man nästan testa, du kommer inte att ångra dig. 

Prisvärda örngott från Beach House

Vi säljer ett stort antal prisvärda örngott från Beach House med fri frakt på Sleepo, din säng-, och inredningsexpert med över 100 000 nöjda kunder! ✓Fri frakt ✓Öppet köp ✓Snabb leverans. 

Är det något du undrar över?

Du är varmt välkommen att kontakta vår kundservice som hjälper dig att hitta rätt örngott från Beach House på telefonnummer: 08-20 87 70 eller besök oss i vårt Showroom på Markvardsgatan 9, som ligger i centrala Stockholm. Här hjälper våra säng-, och inredningsexperter dig med val av örngott från Beach House, varmt välkommen

Alltid på Sleepo!

Fri frakt (hemleverans 149 kr)
Sleepo erbjuder fri frakt (hemleverans 149 kr)
Öppet köp i 14 dagar
Sleepo erbjuder öppet köp i 14 dagar
;