• Fri frakt på allt i hela Sverige
  • Öppet köp i 14 dagar


  • Tryckavlastande sängar

    Tryckavlastande material som formar sig efter din kropp och hjälper dig att sova rätt. Materialet är mjukt där du vill ha det och fast där du behöver det. Med en madrass får du en känsla av viktlöshet och fantastisk sömnkomfort. Med tryckavlastande kuddar får du även ett bra stöd för huvud och nacke. Vi säljer tryckavlastande sängar från det välkända varumärket Tempur. En tryckavvlastande säng från Tempur formar sig efter din kropp som ger dig rätt stöd och avlastning.

Sortera: Namn Pris Popularitet
98 produkter
Visar 90 av 98 produkter

Köp en tryckavlastande säng hos Sleepo

Tryckavlastande material som formar sig efter din kropp och hjälper dig att sova rätt. Materialet är mjukt där du vill ha det och fast där du behöver det. Med en madrass får du en känsla av viktlöshet och fantastisk sömnkomfort. Med tryckavlastande kuddar får du även ett bra stöd för huvud och nacke.

Vi säljer tryckavlastande sängar från det välkända varumärket Tempur. En tryckavvlastande säng från Tempur formar sig efter din kropp som ger dig rätt stöd och avlastning. Curem är också ett riktigt bra alternativ om du vill köpa en tryckavlastande säng. Sängar från Curem är uppbyggda med väl genomtänkt material för att erbjuda bsäta kvalitet och komfort.

Om du har några frågor om våra tryckavalastande sängar är du välkommen att kontakta vår kundtjänst på telefonnummer: 08-20 87 70 eller besök oss på Markvardsgatan 9 som ligger centralt i Stockholm. Här hjälper våra sängexperter dig med val av rätt säng, välkommen!